iPhone 5S, iPhone 5’den daha büyük olabilir!


Aslında bu haberi sıradan bir dedikodu olarak es geçebilirdik ama haberlerini genelde kaynakları çok güvenilir olmadan yapmadığını bildiğimiz CNET News isimli sitede, doğru tahminleri ile bilenen Tayvan’ın “Ticari Günler” isimli meşhur gazetesinde ve de üstüne bir de Bloomberg’da görünce haberin ciddiyetine inanıp detayları sitemize taşımaya karar verdik.

Bu kuruluşların hepsi Apple’ın iPhone 5 ekranını 4 inch’ten 4.3 inch’e büyütmek için sene sonuna ertelediğini iddia ediyor. Bugüne kadar net’e düşen haberler ve resimler iPhone 5S’in iPhone 5 ile aynı ölçülere sahip olacağını işaret ediyordu ki bu durumda ya bu haberler tamamen uydurmaydı ya da Apple bu karara son anda vardı. İnanması gerçekten güç! Ayrıca, su ana kadar iPhone Light takma isimi ile anilan yeni ucuz iPhone modelinin hala Eylül veya Ekim ayınca çıkacağı yine bu mecralar tarafından iddia edilmiş.



iPhone 5s ile ilgi daha önce yaptığımız haberleri buradan bulabilirsiniz ama özetlemek gerekirse biz iPhone 5s’i Eylül ayının sonunda NFC okuyucu, parmak izi okuyucu, 4 inch ekran ve çift LED flaşlı 12 MP kamera ile bekliyorduk. 2 GB RAM, dört çekirdekli yeni işlemci ve daha büyük pil hazanesi de yine iPhone 5S’de olması beklenen yeni özellikler!

Kategoriler
Etiketler

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.