iPhone 6 vs iPhone 5s görsel karşılaştırma


Eylül ayına yaklaştıkça söylentiler ve mockup tasarımlar bir bir boy göstermeye başladı. İlk söylentilerden birisi 4.7 inch’lik iPhone 6’nın Ağustos ayında çıkabileceği yönünde. Diğer söylenti ise iPhone 6’nın nasıl bir yapıya sahip olacağı konusunda ipuçları veriyor. En son Fransız Nowhereelse sitesi iPhone 6’nın mockup tasarımı ile iPhone 5S’i bir arada fotoğraflayarak bize bir fikir vermeye çalışmış.

Siteye göre iPhone 6 mockup tasarımı 138 mm uzunluğunda, 67 mm genişliğinde ve 7 mm kalınlığında, iPhone 5s ise 123.8 mm uzunluğunda, 58.6 mm genişliğinde ve 7.6 mm kalınlığında. Ancak görsellere göre bizim yorumumuz iPhone 6’nın yuvarlatılmış yapısı sayesinde daha ince bir hissiyat vereceği yönünde.

iPhone-6-VS-iPhone-5s-003  iPhone-6-VS-iPhone-5s-001



Aşağıda fotoğraflarda da görebileceğiniz gibi 4.7-inch ekranlı olması beklenen iPhone 6, iPhone 5S’e göre çok da büyük bir yapıya sahip değil. Bu konu iPhone severlerin acaba çok mu büyük olacak sorusunu biraz cevaplıyor diyebiliriz. Eğer bu ölçüler doğru ise iPhone 6, iPhone 5S’e göre 11.5% daha uzun ve 14.3% daha geniş olacak.

Fotoğraflarla ilgili yorumlarınızı bizimle paylaşın…

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.