iPad’inizde Windows 7 ile Microsoft Office kullanın!


Cloud oyun sektöründe popüler olan firmalardan biri olan OnLive, iPad için oldukça ilginç bir deneyim sunmaya başladı.

iPad’inizden Word, Excel ve PowerPoint gibi Microsoft Office uygulamalarını kullanabilmeniz için Windows 7 çalışan size özel 2 GB kapasiteye kadar dosya barındırabilen Cloud temelli bir Windows 7 server diyebiliriz.

Aynı zamanda Notepad, Hesap Makinesi ve Paint gibi Windows uygulamalarını da çalıştırabiliyorsunuz.

OnLive Desktop uygulamasını sizin için test ettik, aşağıdaki video’yu izleyebilirsiniz:

OnLive Dekstop’un özelliklerini kısaca şöyle özetleyebiliriz:

  • Gerçek bir Microsoft Office Word, Excel ya da PowerPoint uygulamasını kullanarak dokümanlarınızı görüntüleyebilir, düzenleyebilir ve oluşturabilirsiniz.
  • OnLive Desktop ve diğer cihazlar arasında kolayca dosya transferi yapabilirsiniz.
  • Uygulamalar oldukça hızlı bir şekilde tepki vermekte ve oldukça iyi donanıma sahip bir PC konfigurasyonu sahibi gibi hissedebilirsiniz.
  • Video’ları lagsız direk olarak kullandığınız Windows 7 üzerinden izleyebilirsiniz.

Daha önceden oyun amaçlı kullanmış iseniz o hesaplarınızla giriş yapabilir eğer daha önce hiç hesabınız yoksa iPad uygulaması üzerinden ücretsiz bir hesap açabilirsiniz.

OnLive farklı paketler sunmakta; Örneğin OnLive Standart ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir paket ancak erişmiş olduğunuz sunucunun kapasitesine göre bir bekleme süresi yaşayabilirsiniz. OnLive Pro aylık 9.99$’dan başlayan bir bedele sahip, bu sayede sunuculara öncelikli erişim hakkınız oluyor ve ücretsiz kullanıcıların sunucuda sıra beklemesinin önüne geçiyorsunuz.



Gerçekten Windows 7’yi üstelik kendi bilgisayarınıza uzaktan erişim sağlama yöntemi dışında her zaman açık bir Windows 7 bilgisayara erişmek ve hatta çözünürlük olarak iPad’e optimize edilmiş ekranda bunu kullanabilmek güzel bir deneyim.

Şu an OnLive Desktop sadece US hesabı ile indirilebiliyor, eğer daha önce US hesabınız yoksa bu tutorial‘ımızı okuyarak nasıl iTunes hesabı açıp, US App Store’dan nasıl uygulama indirebileceğinizi öğrenebilirsiniz.



OnLive Desktop Uygulamasını Indir

 

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.