iPhone 5 resmen 12 Eylül’de tanıtılıyor, yine canlı anlatımla sizlerleyiz!


Apple bugün nihayet, bizim de sizlere yaklaşık 1-1.5 ay önce duyurduğumuz gibi iPhone 5’in tanıtımını yapacağı tarihin 12 Eylül olduğunu basına gönderdiği davetiyelerle duyurdu.

Aslında davetiye de bariz bir 12 ifadesi ve altında da silik bir şekilde 5 ile tahminlerimizin doğru olduğunu ve iPhone 5’in geleceğini hatta belki adının bile yeni iPhone değil de iPhone 5 olacağını gösterir nitelikte.



Etkinlikte olması beklenen en büyük ürün iPhone 5 ve iOS 6. Daha önce yine bahsettiğimiz bir diğer konu olan yeni iPod’lar ve iPad mini’nin burada çıkması beklenmiyor, bunun ayrı bir etkinlik olarak Ekim’de yapılması beklendiği duyumları geldi.

Biz de her iDevice ile ilgili Apple etkinliğinde olduğu gibi sizlerle bu etkinliği Canlı olarak aktarmaya çalışacağız.

Bunun için açmış olduğumuz Facebook etkinlik sayfamızdan takip edebileceksiniz. iPhone 5 tanıtım etkinliği 12 Eylül Türkiye saati ile 20:00’de başlayacak, biz de sizlere bir kaç saat öncesinden canlı anlatımlarla bildiklerimizi, izlenimleri aktaracağız.

Etkinliği canlı takip etmek için aşağıdaki linkte Etkinlik sayfamıza giderek etkinliğe katılmanız yeterli:

iPhone 5 Tanıtımı Canlı Anlatım Etkinliği

4 Yorumlar

Seninkini ekle
  1. 4
    xxl

    5 yıllık iphone kullanıcısıyım. birçok video kodek desteğinden ve flashtan yoksun olmamız ayrı bir dertti şarjının dayanmaması günde 2,3 kez şarj etmemiz her yeni modelde ekranın büyümesini beklememiz ve tanıtımın ardından yaşadığımız hayal kırıklığı, o ekranın bir türlü büyüyememesi ki şimdide söylentilere bakarsak 3,5 olan ekran 4 inç olacakmış yani 1,3 cm daha uzun bir ekran bilmem farkı anlayabilirmiyiz, fotoğraftan videoya geçtiğinizde kadrajın inanılmaz daralması ve zoomlu çekmesi, bir film yada müzik atmak için bilgisayar başında 50 takla atmamız, telefonu jealbreak yapmadan herşeyden mahrum kalmamız ki asla jeilbreak işlemini tavsiye etmiyorum 🙁 beni iphoneda ençok hayal kırıklığına uğratan şeyler bunlardı. sonuçta yeni iphone geçen sene htcnin ve lg nin 3d video çekebilen yada samsungun projektörü olan telefonları varken apple yeni ne getirecek merak ediyorum bunu geçtim şu yukarda saydığım sorunları düzeltemezse sadece koca bir hayalkırıklığı olacak ve apple elveda diycez

+ Yorum Yap

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.