AppTurka ile kişiye özel Türkçe Uygulama önerileri


app-splash-640Bundan yaklaşık 1,5 yıl öncesi sitemizi kurarken düşündüğümüz ve uygulamaya çalıştığımız her zaman Türkçe ve özgün içerik üretmek ve Türk kullanıcılara yol göstermekti. Bunu da bu periyot içerisinde elimizden geldiğincve gerçekleştirmeye çalışmış ve aynı zamanda Türkiye’nin en büyük Türkçe uygulama kataloğunu büyük zahmetlerle oluşturmuş ve her gün güncellenebilmesini sağlayan bir arama motoru geliştirmiştik.

Tabi ki Türkçe içeriği ve Türk yazılımcıları bundan daha ileriye götürecek imkanlar yaratma ve araştırmalarımızın sonucunda yenilikçi ve farklı projelere imza atan BakteriMedia ile birlikte AppTurka adlı projeyi hayata geçirmeye karar verdik.

appturka-ss
AppTurka tamamen kişiye özel öneriler sunabilen ve bu konuda kendini her gün geliştiren bir tahmin motoruna sahip. Bunun sayesinde kullanıcılara kendi zevklerine, kullanımlarına ve beğenilerine özel Türkçe Uygulama tavsiyelerinde bulunuyor. Bunun için menüde yer alan “Sana Özel” bölümünden Facebook hesabınız ya da Twitter hesabınızla girmeniz yeterli oluyor.



appturka-firsat  appturka-sanaozel

Bunun yanı sıra uygulama her gün tüm Türkçe uygulamalarda fiyatı düşen uygulamaları takip edip bunlardan fiyatı düşenleri fırsatlar bölümünde sizlere listeliyor.

AppTurka, iPhone App Store’un hantal yapısı ve aramalardaki yetersizliğinin de önüne geçmeye çalışarak hem hızlı hem de daha doğru arama sonuçları ile doğru uygulamaya ulaşmanıza yardımcı oluyor. Aynı zamanda alfabetik kategori yapısı da istediğiniz an kolayca kategoriyi bulmanıza yardımcı oluyor.

Fazla söze gerek yok, Türkiye’nin en büyük Türkçe iPhone kataloğu ve aynı zamanda size özel kişisel tavsiyeleriyle artık iPhone’unuzda yerini alabilir. Aşağıdaki butona basıp indirebilirsiniz:

download-on-the-app-store

AppTurka hakkında daha detaylı bilgi için: www.appturka.com



Cihazınızdan indirmek için QR kodu kullanabilirsiniz:
appturka-barkod

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.