iPhone için 2014 Ramazan İmsakiyesi çıktı


Yaz aylarının kendini iyice hissettirdiği bir mevsimde bir Ramazan’da yarın akşam başlıyor ve biz de önümüzdeki günlerin önemli dönemlerinden olan Ramazan için daha önce de bu konuda alanının en doğru ve güncel imsakiyesini içeren uygulamayı incelemeye karar verdik.

Bu uygulama geçtiğimiz son 3 yılın en çok indirilen Ramazan uygulaması olan İmsakiyeler.

imsakiyeler-2014-01



İmsakiyeler uygulaması bu yıl da Diyanet takvimine sahip en başarılı Ramazan imsakiyesi olacak gibi gözüküyor. Diğer uygulamalar kafanızı karıştırmasın çünkü Türkiye’de Ramazan sadece Diyanet’in imsakiye takvimine göre uygulanıyor. İmsakiyeler adından da anlaşılabileceği gibi Ramazan dönemi boyunca iPhone üzerinden bulunduğunuz şehir veya ilçe için iftar ve sahur zamanlarını size hatırlatan bir uygulama.

imsakiyeler-2014-04

Uygulamada o an iftara veya sahura ne kadar zaman kaldığı, Ramazanın kaçıncı günü olduğu, yerimi bul bölümü ile bulunduğunuz şehrin otomatik olarak bulunması ile o ilin imsakiyesini görebilme özelliği, tüm ayın takvimi ve iftar-sahur alarmları bulunuyor.

imsakiyeler-2014-02  imsakiyeler-2014-03



İmsakiyeler uygulaması içerisinde Diyanet’in yayınlamış olduğu tüm Türkiye il ve ilçeleri bulunuyor. Bu açıdan tatmin edici olmasına karşın yurt dışında yaşayan kullanıcılar için bir güncelleme olmayacak gibi görünüyor, zaten şu an da oldukça kısa bir zaman kaldı. Ancak Türkiye’de yaşayan kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayabileceği açık.

imsakiyeler-2014-05

Ayrıca imsakiyeler uygulaması bu yıl ufak bir süpriz yaparak iftar ve sahur saatini beklerken, tüm diğer imsakiye uygulamalarından farklı bir boyut getirerek sizi eğlendirmeyi planlamış , bunun ne olduğunu da uygulmayı indirerek görebilirsiniz eminim memnun kalacaksınız.

Uygulamayı indirmek için yandaki linki kullanabilirsin İmsakiyeler iPhone uygulaması

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.