Steve Jobs Biyografi


24 Ekim’de Amerika ve Avrupa’da satışa sunulan Steve Jobs’un kendi tarafından onaylanan biyografisi çıktıktan sadece 3 hafta sonra Amazon’un 2011’de en çok satanlar listesine girmeyi çoktan garantiledi.

Her ne kadar kendi tarafından onaylansa da, Steve Jobs’un kitap üzerinde herhangi bir kontrolü olmadığı yazarın kendisi tarafından bire bir beyan edildi.

Zaten kitabı okuduktan sonra ve Steve Jobs’un ne kadar zor bir insan olduğu ve özellikle dostlarına karşı takındığı tavırlarla ilgili bölümlere gelince biyografinin tamamen özgü



rce yazıldığına emin oluyorsunuz. Kitap, Steve Jobs’un hayatını evlatlık edinilmesinden, Apple’ı kurmasına, Apple’den ayrılıp bugün herkesin bildiği ipod, iphone ve ipad gibi ürünlerin hayata geçirilmesine kadar bir çok konuyu bir roman tadında anlatıyor.

Özellikle teknoloji bagimlilari ve bu alanda iş sahibi kişilerin okuması gereken bir kitap diye düşünüyorum. Ayrıca benim gibi idevice kullanıcıları için ve kitap okumayı severler için de

kitap gayet keyifli bir anlatıma sahip. Ayrica Steve Jobs’un Apple için gelecekte çıkarmayı planladıgı ürünler ile ilgili çok ilginç bilgilere de bu kitabı okuyarak sahip olabilirsiniz.

Dedikodulara göre Social Network filmini de yapan Sony, bu kitabın da film haklarını satın aldı ve 2013’de filmi sinema severlerle buluşturmayı planlıyor.

Kitabın Türkçe tercümesi de bazı kitap evlerinde satılmaya başlanmış bile ve Idefix.com gibi bir çok internet sitesi kitabın satımını yapıyor.



Kategoriler

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.