Apple’dan Bedava iPhone App: Where’s My Water?


Apple dönem dönem idevice kullanıcılarına çeşitli promosyonlarla bedava uygulama, müzik, kitap hatta video veriyor. Şu günlerde ise Facebook kullanıcıları için yeni bir promosyon ile Where’s My Water? isimli Disney oyununu bedava veriyor. Promosyon 15 Aralık’ta sonra erecek o yüzden hemen bu promosyondan faydalanmanızı tavsiye diyoruz. Gayet başarılı ve eğlenceli bir oyun olduğunu söylemekte fayda var.

Promosyondan yararlanmak için:

1. Öncelikle bir Facebook hesabınız olması gerekiyor

2. http://apps.facebook.com/freeonappstore adresine gidip sayfayı beğenmeniz gerekiyor.



3.“Get Your Free App” seçeneğine tıklayın.

4. Sonraki sayfa da “Redeem Now” seçeneğine tıklayın. Burdan iTunes’a yönlendirileceksiniz. iTunes programının bilgisayarınızda kurulu olması lazım ve Apple kullanıcı adınız ve şifrenizi girmiş olmanız gerekiyor. Daha sonra ücretsiz indirme işlemi otomatik başlıyor.

5. Oyun bir kere bilgisayarınıza indikten sonra iPhone’unuzdan App Store’da oyunu bulup tekrar bedava olarak indirebilirsiniz.

6. Eğer iTunes’u hiç kullanmıyorsanız (ya da kullanmak istemiyorsanız) o zaman iPhone, iPad veya iPod Touch’ınızdan indirme işlemini direk yapabilirsiniz. Bu durumda size verilen kodu cihazınızdaki App Store uygulamasındaki “Redeem” seçeneğinde tuşlayarak uygulamayı almanız gerekiyor!.

Bu kadar! 🙂

 

 

 

2 Yorumlar

Seninkini ekle

+ Yorum Yap

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.