iPad 2 untethered jailbreak’de işlem tamam!


Pod2g dün akşam blog’unda untethered jailbreak yapılmış bir iPad 2 fotoğrafı yayınladı ve artık A5 cihazları, yani iPhone 4S ve iPad 2 için de jailbreak’in çok yakında çıkacağının müjdesini verdi. Gelen haberler bu hafta bitmeden iOS 5.0.1 ile çalışan tüm cihazların untethered jailbreak yapılabileceğini işaret ediyor. Ayrıca, jailbreak ekibi iBooks da dahil bazı uygulamalarda jailbreak’den dolayı yaşanan problemleri de çözmüş ve yeni jailbreak programına entegre etmiş.

Tekrar hatırlatmakta fayda var; untethered jailbreak sadece iOS 5.0.1’de çalışacak. Eğer Apple, iOS 5.1’i bu yeni jailbreak’ten önce çıkarırsa iOS 5.0.1’e hiç geçememe riski doğuyor! Esasında teknoloji sitelerinde dolaşan son haberlere göre  iOS 5.1, iPad 3 ile beraber şubat ayının sonunda açıklanacak ama tabi bu haberler şimdilik sadece dedikodu!



Jailbrek ekibi ile Apple iOS teknisyenleri arasında yıllardan beri süren bir kedi fare oyunu oynandığını hepimiz biliyoruz. Jailbreak ekibi iOS 5.1’in jailbreak açıklarını kapattığını söylemişti ama bu belki bir yanıltmaca da olabilir!

1 Yorum

Seninkini ekle
  1. 1
    Cevdet

    Arkadaslar 5.1 jailbreak cikmistir Ve kendim denedim 4s icin ve ipad 2 icin 100de yuz calisiyo ilgilenen arkadaslar varsa duyurulur

+ Yorum Yap

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.