iPad 3 imalatı başladı, Mart ayında satışa çıkması bekleniyor!


Çeşitli teknoloji araştırma kurumlarından gelen haberler yeni iPad’in Mart ayında kesin olarak çıkacağını işaret ediyor. Dizayn ve dış görünüşte fazla değişiklik olmayacağı ama retina ekran entegrasyonu için iPad 3’ün çok az da olsa daha ağır ve kalın olması bekleniyor. Ayrıca HD FaceTime, 4G ve LTE diye de bilinen yeni jenerasyon hızlı network bağlantısı ve daha hızlı ve güçlü A6 mikro devresinin de yeni çıkan iPad’in özellikleri arasında olması bekleniyor. Yeni chip ile beraber pil ömrünün iPad 2’ye oranla iki kat daha uzun dayanacağı da gelen haberler arasında.

Esasında bir ürünü hangi sebeple olursa olsun kalınlaştırmak, Apple’ın karakteristik özelliklerine uymuyor ancak özellikle retina ekran için böyle bir feragatta bulunmuş olabilir. Yukarıda bahsettiğimiz tüm yeni özellikler gayet pozitif karşılanabilir ama yine de  iPad 3’ün, hem önceki iPad’lerden hem de diğer tablet PC ürünlerinden ayıran yeni bir özellik daha taşıyacağını tahmin ediyoruz.  Tabi bu software de olabilir hardware de!



Gelişmeler oldukça sitemizden duyurmaya devam edeceğiz. Ayrıca iPad 3 Apple tarafından açıklanır açıklanmaz  tüm detayları ile sitemizde olacak!

1 Yorum

Seninkini ekle

+ Yorum Yap

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.