Jailbreak app: Zephyr – Geliştirilmiş iPhone Multi-tasking kullanımı


Jailbreak’li iPhone’lara  Infinifolders, Infinidock ve Infiniboard gibi çok kullanışlı ve bir o kadar da estetik uygulamaları getiren iOS hacker ve programcısı Grant Paul (chpwn) şimdi de Zephyr isimli yeni bir iPhone multi-tasking uygulaması yapmış. Bu uygulama ile iPhone’unuzun multi-tasking özelliğini çok zarif ve daha kullanışlı bir şekilde kullanma imkanına sahip olabiliyorsunuz.

Aşağıdaki videoda da görebileceğiniz gibi, parmağınızı ekranın aşağısından yukarı doğru çekerek iPhone’un klasik multi-tasking menüsünü açabiliyorsunuz. Uygulamaların içinde iken de parmağınızı sağa veya sola çekerek arka planda açık olan uygulamalara hızlı ve basit bir şekilde ulaşabilirsiniz.



 

Esasında uygulamanın özellikleri iPad’de çok parmaklı jestlerle yapabildiğimiz eylemlere çok benziyor. Tek fark iPhone’da bu uygulama ile tüm bu haraketleri tek parmak ile yapabiliyor olmanız.

Zephyr’i BigBoss repo’sundan 2.99 dolar’a satın alabilirsiniz.  chpwn uygulamalarını sürekli güncelleyen bir programcı ve bize göre bu yazılımı gayet uygun bir fiyata satıyor. Ama siz uygulamayı satın almadan önce aşağıdaki videoya yine de bir göz atın.

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.