Yeni iPhone 50 $ daha pahalı olacak!


iPhone 5 tanıtım günü yaklaştıkça dedikodular da iyiden iyiye yoğunlaşmaya devam ediyor. Esasında Apple, halen 12 Eylül olarak beklenen tanıtım tarihini resmen açıklamadı ama genelde zaten kesin tarih 1 hafta ya da10 gün öncesinden belli oluyor.  Gelen yeni haberlerden en ilginç olanı ise neredeyse hiç değişmeyen yeni iPhone fiyatının bir önceki seneye göre 50 $ daha pahalı olacak olması. Rekabetin son senelerde iyice arttığını düşünürsek böyle bir zammın olması oldukça ilginç ama bu bilgi henüz kesin değil!

Diğer bir ilginç haber de şu ana kadar varlığından kesin olarak bahsedilen NFC özelliğinin yeni iPhone’da olmayacak olması. Uzmanlar, bizim de sitemizde yayınladığımız yeni iPhone dizayn prototipleri üzerinde yaptıkları araştırmalarda, iPhone 5’de NFC modülüne yer olmadığı kanaatine varmışlar! Bu da kesin bir bilgi değil ama birçok farklı kaynak şu an bu görüşte birleşmiş gözüküyor.

Son haber ise biraz daha pozitif. Apple iOS 6 ve iPhone 5 ile beraber yeni AirPlay bağlantı özelliğini hayata geçirecek. AirPlay video ve müzik oynatmak için artık WiFi bağlantısına gerek olmadan BlueTooth 4.0 bağlantısı ile Apple TV dahil tüm uyumlu cihazlara kablosuz ve bir WiFi ağına ihtiyaç olmadan, iOS cihazlarımızdan müzik veya video yayını yapabileceğiz.



Kategoriler

+ Yorum Yap

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.