iPhone 5 Turkcell Online Mağaza’da Ön Siparişte


Geçtiğimiz günlerde Apple’ın iPhone 5’i 14 Aralık’ta Türkiye’de resmen satacağını duyurmuştuk.

Bugün itibariyle önemli bir haberde, Turkcell Online Mağaza’nın iPhone 5’i Ön Siparişle satmaya başlaması oldu.

Şu an tarifeli kampanya fiyatları açıklanmasa da, sadece iPhone 5 almak isteyenler için tarifesiz peşin ve taksitli fiyatları açıklandı.

Bu fiyatlar ise şöyle;

iPhone 5 (Siyah ve Beyaz seçenekleriyle geliyor)

iPhone 5 (16 GB) : 2.149 TL
iPhone 5 (32 GB) : 2.479 TL
iPhone 5 (64 GB) : 2.829 TL

Fiyatlar hakkında çok yorum yapmak istemiyoruz, bunu sizin takdirinize bırakıyoruz.

iPhone 5’ler şu an ön siparişte ve stoklarla sınırlı durumda, ve teslimatları 14 Aralık itibariyle yapılacak. Yurtdışında stok durumları 2 ayın ardından daha yeni yeni düzelmeye başlamışken, almayı düşünenlerin ülkemizde çok beklemek istemiyorlarsa ellerini acele tutmaları gerektiğini belirtelim.

Turkcell Online Mağaza’da iPhone 5’leri görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz:



iPhone 5 (16 GB)
iPhone 5 (32 GB)
iPhone 5 (64 GB)

2 Yorumlar

Seninkini ekle
  1. 1
    mağdur turkcelli

    DİKKAT! arkadaşlar TURKCELL MAĞAZADAN ön siparişle 1 hafta önceden paranın tamımını ödeyerek aldığım iphone 5 elime verilen tarihden geç ve aynı zamanda BOZUK olarak ulaştı…sitesinde iyade edip yenisini alma hakkı belirtilsede müşteri hizmetleriyle yapmış olduğum konuşma sonucu hiç bir yere varamadım…hiç bir şekilde geri dönüş yapılmadı, yardımcı olunmadı…eğer mağzadan alsaydınız hemene edebilirdik ama internetten aldığınız için işlem süresi çok daha uzun olur dediler…ben birçok kişiden önce önce parasını vermiş olmama rağmen şuan telefonumu kullanamıyorum ve turkcell e geri verdim…onlarda kontrol edip öyle geri yollıcaklarını ve bu işlemin süre alıcağını söylediler…UYARIYORUM! SAKIN AMA SAKIN TURKCELL İN İNTERNET SİTESİNDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN…KARŞINIZDA KESİNLİKLE BİR MUHTAB BULAMIYORSUNUZ VE KİME SÖYLESENİZ,SİZE BİŞEY YAPAMIYACAĞINI SÖYLİYOR…TURKCELL GİBİ BUYUK BİR KURUM BU ŞEKİLDE MÜŞTERİYİ MUHATAB ALMAYAN TUTUMU BENİ ÇİLEDEN ÇIKARDI!…BÜYÜK AYIP!!

+ Yorum Yap

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.