Türkçe ve Türkiye’ye özel iPhone iPad uygulamalarını nereden bulabilirim?


İşte bu sorunun cevabını iPhoneTurka veriyor. Hem de detaylı ve derin bir çalışmayla.

Tabi ki tüm uygulamalar App Store’da ve çeşitili kategorilar altında mevcut ancak bilgisayarınızın başında, rahatlıkla erişebileceğiniz bir kaynak ihtiyacı duyuyorsanız o zaman Türkçe iPhone ve iPad Uygulamalar Kataloğu sayfamıza bir göz atın deriz.

En popüler, en yeni ve de ihtiyaç duyduğunuz tüm Türkçe uygulamalar hem de doğru kategorilar altında aynı App Store’da olduğu gibi bu kaynaktan bulabilirsiniz. Bizim bildiğimiz kadarı ile Türkçe uygulamalar için ücretsiz ve web sitesi olarak benzer bir kaynak bulunmuyor. Umarız bu çalışmamızı siz de bizim kadar yararlı bulursunuz!

Kataloğa ve aramaya sitemizin her zaman üst tarafında yer alan menüsündeki “Türkçe Uygulamalar” linkinden ulaşabilirsiniz.

Türkçe Uygulama kategorilerini seçerek ya da arama kutusundan binlerce Türkçe uygulamayı arayabilirsiniz.



Kategoriler bölümünde ise kategorilerin içlerine girerek o kategorinin en yenilerini en iyi oy alanlarını ve en popülerlerini rahatça ücretli ve ücretsiz kırılımında görebilirsiniz.

Uygulama sayfalarından direk yükleme linkine basabilir ya da uygulama sayfasının en altında yer alan QR kodunu iPhone ve ya iPad’inizdeki bir QR kodu okuyucusuyla okutarak direk uygulamayı indirebilirsiniz.

;

Türkçe iPhone ve iPad kataloğuna aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz:

Türkçe iPhone ve iPad Uygulamaları Listesi >;>;

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.