iOS 6.1’de iOS 7 ve yeni bir iPhone modeline ait bulgular bulundu!


Apple’ın iOS cihazlarını ve yazılımlarını genele olarak yaklaşık birer sene ara ile yenilediğini biliyoruz. Ve de tabi ki bu yeni ürünler çıkmadan birkaç ay önce çeşitli web programlarında ve Apple’ın kendi yazılımları içinde mutlaka kendini gösteriyor.

Bu bağlamda iOS 7 ve yeni iPhone hakkında (ki muhtemelen iPhone 5S olacaktır) bazı enstantanelere rastlamak şaşırtıcı değil.

Ancak şaşırtıcı olan Eylül – Ekim aylarında beklediğimiz bu ürünlerin bu kadar erken web’e düşmüş olması. Burdan da iki sonuç çıkabiliriz; ya iPhone 5S ve iOS 7 bu sene daha erken çıkacak ya da Apple’ın güvenlik kontrolleri iyice çuvallamış durumda.

Aslında her halükarda sonuç biraz şaşırtıcı. Çünkü iOS 7 ve yeni bir iPhone cihazına ait bazı kodlamalar iOS 6.1 beta sürümünde bulunmuş. Yani Apple bunları saklımak için bir uğraş veriyor gibi de gözükmüyor! Bizim tahminimiz iPhone 5S ve iOS 7’nin Eylül’den çok önce yaz ortasına gelmeden çıkacağı yönünde. Ve de her ikisinin de çok büyük yenilikler getirmeyeceğini düşünüyoruz!

iOS 6.1’in de önümüzdeki günlerde çıkması bekleniyor ama ne tür yenilikler getireceği  henüz belli değil!



 

Bazı güzel iOS 7 fikirleri için alttaki galeriye bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Kategoriler
Etiketler

1 Yorum

Seninkini ekle

+ Yorum Yap

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.