Şubat 2013: Göze çarpan yeni Türkçe iPhone ve iPad Uygulamaları


Stringer News

app-stringer-newsBu ayın belki de en dikkat çekici uygulamalarında biri olmaya aday bir Sosyal paylaşım uygulaması. Aslında son dönemlerde ‘Sosyal Medya’ söylemini çok kereler duymuşsunuzdur, ancak aslında bu kavram ‘Sosyal Platformlar’dan doğma olmasına rağmen anlatılmak istenilen biraz çarpıtılmış oluyor. Ancak bu uygulama Sosyal Medya söylemine uyan bir hizmet sağlama amacıyla geliştirilmiş.

Uygulama aslında Türkçe bir arayüz ile birlikte gelmiyor ancak yapımcıları Türk olması ve özellikle uygulamanın uluslararası olarak açılmadan önce Türkiye App Store’unda öncelikle olarak yayınlanması ve ayrıca oldukça orjinal bir fikir ve arayüze sahip olması burada bahsetmeden geçmememiz gerektiğini düşündürdü.



stringer-1-320x480-75 stringer-2-320x480-75

Uygulamada amaç bir bölge, bir etkinik veya herkesle paylaşmak istediğiniz bir durumu anlatmaya yönelik kişisel haberlerinizi paylaşmanıza olanak sağlıyor. Aynı zamanda bir etkinlik durumunda bir çok kişinin aynı olayı ve etkinlik haber-video-fotoğraf eklemesine ortam hazırlıyor. Denemeye değer gördüğümüz bir uygulama, daha detaylı açıklama ve indirmek için tıklayın

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.