Good Weather ile Hava Durumunu öğrenirken Oyun Oynayın


Good Weather ortalıkta dolaşan bir çok hava durumu uygulaması içinden çok farklı yapısı ile sıyrılıyor.

Hava sıcaklıklarının çok değişken olduğu şu günlerde hava durumu uygulamaları en çok rağbet ettiğimiz uygulamalardan, peki hava durumunu öğrenirken neden aynı zamanda oyun oynamayalım ?

Good Weather,  görsel yapısı itibariyle basitleştirilmiş minimalist tasarımla Solar Hava Durumu uygulamasına çok benziyor ancak bir büyük farkla, hava durumuna göre özel oyunlarıyla.

good-weather-2 good-weather-1
Hava durumu gördüğünüz ekranda “Tap To Play”e bastığınızda karşınıza o an hava drumu nasıl ise ona göre bir oyun beliriyor. Örneğin hava yağmurlu ise yukarıdan bir bulut geçiyor ve arada bir damla atıyor, sizde iPhone’u sağa sola oynatarak ve ekrana vurarak yukelmesini sağlıyor ve damlayı yakalamaya çalışıyorsunuz. Eğer yakalayamazsanız yere düşüyor ve yerde su birikmeye başlıyor, ve çok aşağı inerseniz oyun bitiyor.

good-weather-3 good-weather-4

Bunun yanında her hava koşuluna göre farklı oyunlar geliştirilmiş, zaman zaman bulutlara ateş ederek bulutları yok etmek, güneşle zıplatmalar yaparak değişik oyunlar yaratılmış.

Açıkçası mimimalist grafiklerle oldukça yaratıcı oyunlar ile o an hava durumunu öğrendiğinizde moraliniz bozulsa bile bunu eğlenceye dönüştürebiliyorsunuz.

Good Weather bu tarz yaklaşık olarak 30 farklı oyun barındırıyor, aynı zamanda Game Board’da en yüksek skorlarınızı da barındırıyor ve de Ücretsiz.



İndirmek için tıklayın

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.