iPhone 5S ve Ucuz iPhone nasıl olacak?


Eylül ayında çıkması beklenen yeni iPhone’lar ile ilgili çeşitli kaynaklardan önemli bilgiler gelmeye devam ediyor. Tabi bunun asıl nedeni muhtemelen yeni iPhone’ların yapım aşamasına girmiş olması ve daha fazlar aracı kurumun iPhone üretimleri ile ilgili bilgi sahibi olması ile alakalı.

Bu senenin geçen seneden en önemli farkı ise gelen haberlerin bir değil iki yeni iPhone modeli ile alakalı olması. Daha önce sitemizde zaten daha ucuz bir iPhone modelinin olabileceğinden birkaç kere bahsetmiştik ve hatta daha dün ucuz iPhone modeli icin tasalanmış bazı kapak resimlerini paylaşmıştık. Bugün ise bu kapaklarını yapımı için kullanılan şematik çizimler de çeşitili web sayfalarında yayılmaya başladı. Çizimler hem iPhone 5 hem de ucuz iPhone modelini gösteriyor. Tahmin ettiğimiz gibi şekil ve düş görünüş açısından iPhone 5S, iPhoe 5 ile aynı olacak. Yine çizimlere bakacak olursak diğer iPhone modelinin ise iPhone 5 ve 5S modellerinden 0.6 mm daha uzun, 0.6 mm daha geniş ve 0.8 mm daha kalın olacağı anlaşılıyor.



Ayrıca ucuz iPhone plastik kaplama ile mavi, yeşil ve şarıl renklerinde de satışa sunulması bekleniyor. Fiyat aralığı olarak da şimdiki iPhone 4 modelini yerini alacağı tahmin ediliyor.

lite-130618-3 lite-130618-2 lite-130618-1

Kategoriler

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.