Ucuz iPhone biraz daha kalın ve yuvarlatılmış köşeli olacak


Uzun zamandır Apple’ın Samsung gibi firmaların ürün çeşitliliğiyle rekabet etmek amacıyla ucuz bir iPhone modeli üzerinde çalıştığı hakkında bir çok ön görü vardı.

iphone_5_low_cost_case_1

Macotakara adında Japon bir blog’da yayınlanan ve MGM firması tarafından tasarlanan iPhone kapağı ise bu ipuçları hakkında hatta ucuz iPhone hakkında daha fazla bilgi vermiş oldu.

iPhone kapağı, uzunluk ölçüleri olarak iPhone 5 kılıfına benzemesine karşın 2mm daha kalın. Yuvarlatılmış köşeleri de gördüğümüz kadarıyla kalınlaşma etkisi yuvarlatılarak azaltılmak istenmiş.

iphone_5_low_cost_case_2



Daha önce bizim de yazılarımızda yazdığımız gibi ucuz versiyon iPhone, iPhone 5’de olduğu gibi 4 inch ekrana sahip olacağı, alt bölümünün ise daha çok 5inci jenerasyon iPod touch’a benzeyeceği ve şekil olarak da iPod classic’e benzer olacağı şeklinde bir çok görüş belirtilmişti. Son çıkan bu fotoğraflar ve video ışığında bunun doğru olma ihtimalinin yüksek olduğu görülüyor.

Ucuz iPhone’un farklı renk seçenekleri ve 250$ – 350$ fiyatlar civarında satılması bekleniyor. Büyük ihtiamlle de çıkış tarihi Eylül ayında tanıtılmasını beklediğimiz iPhone 5S ile birlikte olacak.

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.