Üretim aşamasındaki iPhone 5S fotoğrafları


Dün “iPhone 5S 4.3 inç ekrana sahip olacak” diye bir haber yapmıştık ve her ne kadar haberler ciddi kaynaklardan gelmiş olsa da, inanmak da zorlandığımızı altını çizmiştik.

Bugün ki haber ise çok daha inandırıcı ama dünkü ile tamamen tezat.

Haberimiz Çin’in meşhur sitelerinden biri olan ve daha önce de yayınladığı gerçek fotoğraflarla bilinen Expreview isimli yayın organından. Expreview, üretim aşamasında olan iPhone 5S fotoğrafları yayınlamış ve iPhone 5S’lerin beklendiği gibi 4 inç ekranla sonbaharda çıkacağının altını çizmiş. Site ayrıca 5s’in  NFC ve parmak izi okuyucu, 4 inç IGZo ekran, çift LED flaşlı 12 MP kamera, 2 GB RAM, dört çekirdekli SGX 554MP4 A6 işlemci, daha büyük pil ve güçlendirilmiş LTE modüle ile çıkacağını iddia ediyor.

iphone5s2



iPhone 5 ile 5S aynı kasaya sahip olacağı için aslında fotoğrafların iPhone 5 olabilme ihtimali olduğunu söyleyebiliriz. Fotoğraflardan parmak izi okuyucunun nereye monte edileceği ve nasıl çalışacağını anlamak ise hiç mümkün değil. Ancak kesin olan bir şey var ki; parmak izi okuyucu artık o kadar çok dillendiriliyor ki, eğer iPhone 5S bu özellikten yoksun çıkarsa ve her ne kadar Apple hiçbir zaman böyle bir taahhütte bulunmamış olmasına rağmen, bir çok kişi için bu çok büyük hayal kırıklığı olacak! Şu anda parmak izi okuyan bir telefon piyasada yok, o yüzden tam olarak nasıl çalışacağını tahmin etmek de zor.



131045

Site ayrıca ucuz iPhone modeline ait olduğunu iddia ettiği birkaç fotoğraf da yayınlamış. Bunları da aşağıda bulabilirsiniz.

BPSfMJBCEAAr03d BPSezMgCUAAx3jF

Kategoriler
Etiketler

1 Yorum

Seninkini ekle
  1. 1
    Serdar

    piyasada parmak izi okuyan telefon yok demişin ben suan kullanıyorum. Ve Olağanüstü bir telefon Bknz. Motorola Atrix 4g Parmak izi okuyucusuda mükemmel çalışıyor.

+ Yorum Yap

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.