Yeni iPhone’lar 6 Eylül’de tanıtılacak!


Görünen o ki artık yeni iPhone’ların ne zaman çıkacağına dair tahminlerin havada uçuştuğu zamanlar geldi. Geçtiğimiz günlerde Apple’ın 3. çeyrek rakamlarını açıkladıktan sonra verdiği 4. çeyrek tahminlerinde verdikleri rakamların yeni bir ürün kalemi eklenmeden mümkün olamayabileceğini tahmin ettiğimizi söylemiştik. Bu tahminimizde de haklı çıkacak gibi gözüküyoruz çünkü bazı kaynaklar Apple’ın 6 Eylül’de önemli bir sunum için hazırlık yaptığını ve bu sunumda hem ucuz iPhone modelini hem de iPhone 5S / iPhone 6 modelini açıklayacağını iddia ediyor. Yine aynı kaynaklar ucuz iPhone satışının sunumdan bir hafta sonra, iPhone 5S’in ise Eylül sonunda çıkacağını belirtmişler.

6 Eylül Cuma’ya denk geliyor ve aslında Apple şu ana kadar hiçbir ürünü Cuma günü açıklamadı. Ancak belki aynı gün satışa sunmayı planlıyorsa olabilir.



Bu arada diğer bazı kaynaklar da yeni iPad’lerin ve Haswell işlemcili MacBook’ların da Ekim ayında çıkacağını iddia etmişler. Tim Cook’un “bu sonbaharda yeni ürünler çıkaracağız” dediğini biliyoruz ancak hepsini Eylül ve Ekim’e sığdırabilecek mi kestirmek mümkün değil!

Kategoriler
Etiketler

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.