Yeni iPhone’ların ön siparişi 13 Eylül’de başlıyor!


Güvenilir kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre iPhone 5S ve iPhone 5C daha önce de söylendiği gibi 10 Eylül’de Apple tarafından lanse edilecek ve 13 Eylül’de Avrupa ve Amerika’da ön sipariş alınımı başlayacak. Her iki modelin de aynı zamanda, 20 Eylül’de resmen satışa çıkması bekleniyor. Bu durumda 10 Eylül’den 20 Eylül’e kadar Apple’ın halen iPhone 5’leri satıp satmayacağı da şu an belirsiz bir hal almış gibi gözüküyor. Eğer gerçekten daha önce de iddia edildiği gibi iPhone 5C, iPhone 5’in yerini alacaksa, aradaki 10 gün boyunca Apple herhalde ya hiç iPhone 5 satmayacak ya da indirimli bir fiyatla satışa devam edecek.

Asıl kafa karıştıran diğer bir bilgi ise iPhone 5C’nin Amerika’da kontratsız olarak 350 $ gibi bir rakama satılacağının ciddi şekilde iddia edilmesi. Bu durumda belki beklenenlerin aksine iPhone 5’in satışı indirimli bir fiyatla devam edebilir. Bu durumda iPhone 4S, iPhone 5C, iPhone 5 ve iPhone 5S Apple’ın yeni iPhone serisi olabilir.



Benim tahminim halen iPhone 5C’nin 500 dolar civarında bir rakamla iPhone 5’in yerini alacağı şeklinde. Her halükarda tüm bu soruların cevaplarını öğrenmemize 1 aydan az bir süre kaldı. Her zaman olduğu gibi Apple’ın açılış sunumunun yazılı ve resimli anlatımı her zaman olduğu gibi tüm dünya ile aynı aynda iPhoneTurka.com’da olacak.

Kategoriler

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.