Türkiye’nin ilk Apple mağazası nihayet 2014 Şubat ayında açılıyor!


Apple‘ın İstanbul Zorlu Center’da açması beklenen ama bildiğimiz yılan hikayesine dönen ve bir türlü açılamayan mağazası Şubat ayında hem de Tim Cook’un da katılacağı bir törenle resmen açılacak. Daha önce de sitemizde duyurduğumuz gibi sorun Apple’dan çok Zorlu Centre’ın açılamamasından kaynaklanıyor.

Hürriyet‘in haberine göre Zorlu Centre’daki Apple mağazası cam tavanlı mimarisiyle New York 5. Cadde’deki meşhur Apple Store mağazasına benzeyecek ve 4 Şubat tarihinde kapalarını ilk kez Türk müşterilerine açacak.

apple-magaza



Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce Apple Türkiye’de internet mağazasını açmıştı. Yine 2013 senesi içerisinde Türkçe iTunes mağazası ve iTunes match gibi servisler de Apple tarafında Türkiye’de hizmete sunulmuştu. 2014 yılının da Türkçe Siri başta olmak üzere Türkiye’ye yönelik diğer Türkçe Apple yazılımların tek tek devreye girdiği yıl olmasını diliyoruz.

Kategoriler

1 Yorum

Seninkini ekle
  1. 1
    ozan mutlu

    merhabalar firmamız mutlu organizasyon açılış ve her türlü ihtiyaçlarda en uygun fiyatlarla siz değerli işletmecilerimize yardımcı olmak ve yanınızda olmak isteriz.

    MUTLU ORGANİZASYON
    OZAN MUTLU
    SAYGILARIMLA…

+ Yorum Yap

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.