iOS 7.1 için jailbreak çalışmaları başlamış!


Apple iOS 7.1 güncellemesi ile açıkları kapatıp iOS 7.1 ile çalışan cihazlarda  jailbreak imkanının ortadan kaldırmış olabilir ama her zaman olduğu gibi ufukta yeni bir jailbreak gözüküyor. winocm  isimli hacker (ki ilginçtir kendisi daha önce yaptığı jailbreak yazılımları ile Apple’ın dikkatini çekmiş biri. Ve de sene sonunda Apple’da ise başlayacağı biliniyor) iOS 7.1 ile çalışan bir iPhone 4’u hem de untethered olarak jailbreak yapmış ve bunu bir video ile internet’te yayınlamış. Videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Bu jailbreak’çiler için gerçekten iyi bir haber ama yine de son kullanıcı için tam teşekküllü  iOS 7.1 untethered jailbreak’in ne zaman çıkacağını şu an kestirmek zor.

wincom daha önce de iOS 6.1.3 için çok iyi çalışan bir jailbreak yapmıştı ama bu yazılımını çıkarması aylar almıştı. Gerçi evasi0n ekibinin de iOS 7.1 için jailbreak çalışmaları yaptığını twitter mesajlarından biliyoruz.



Şimdilik iOS 7.0.X sürümlerininde biri ile cihazlarını jailbreak’te tutmak isteyen kullanıcıların iOS7.1 güncellemesinden uzak durmasını gerektiğini hatırlatalım. Çok yakın zamanda yeni jailbreak haberleri ile karşınızda olacağımızı umuyoruz.

Kategoriler

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.