WWDC 2014, 2 Haziran’da Başlıyor


Apple bugün sabah geleneksel uluslar arası programcılar konferansının (Worldwide Developers Conference – WWDC) 2-6 Haziran tarihleri arasında San Francisco’daki Moscone West Kongre Merkezi’nde gerçekleşeceğini duyurdu. Katılmak isteyen programcılar için satışın 7 Nisan’a kadara devam edeceği açıklanmış ama geçen senelere bakacak olursa biletlerin saatler hatta dakikalar içinde tükeneceğini söyleyebiliriz.

WWDC’in bizim gibi kullanıcıların için aslında iki önemi var. Birincisi iOS 8 hakkında ilk resmi bilgiler çok büyük ihtimal bu konferansın açılış konuşmasında olacak. Aynı zamanda Mac işletimi sistemi OS X’in yeni sürümünün tanıtımı da muhtemelen sunumun bir parçası olacaktır. Ama asıl ikinci önemli olan bu tarih itibarı ile yeni iPhone hakkındaki dedikoduların ve haberlerin tavan yapacak olması. Son üç senedi yeni iPhone’lar hakkında detaylar  Haziran itibarı ile neredeyse %100 biliniyordu.



WWDC 2012 ve WWDC 2013’de de olduğu gibi, bir aksilik çıkmazsa biz de inşallah konferansın açılış sunumunu canlı anlatımla takipçilerimizle paylaşacağız.

Kategoriler

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.