İki Tekere güzel destek: Bisikletli Ulaşım Haritası Uygulaması


Her ne kadar devlet politikaları gereği yeteri kadar teşvik edilmese de , destekler limitli kalsa da, benim gibi 2 teker motosiklet ve bisiklet seven, kullanan ve bunun trafik keşmekeşini çözeceğini düşünen naif insanlar için Bisikletli Ulaşım Platformu‘ndan oldukça başarılı bir uygulama çok da amacına uygun güzel bir tarihte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda App Store’da yerini aldı.

Uygulamanın temel prensibi bisiklet severlerin bisikletli ulaşım için ihtiyaçları olacakları kilit konulara odaklanmak olmuş. Bunların başında gezi, ulaşım amaçlı bisiklet yol rotaları, bisiklet parkları, toplu taşıma noktaları, bisiklet tamircileri ve tehlikeli mazgallar gibi birçok nokta haritada işaretlenmiş ve size yol gösterecek nitelikte.

bisikletle-ulasim-haritasi

Türkiye’de malum bisiklet parkurları özellikle ulaşım amacıyla kullanmak için yetersiz, bunun yanı sıra toplu ulaşımda da Bisikletli Ulaşım Platformu’nun çabaları sonucu daha 1-2 aydır gündüz belirli saatlerde bisikletinizle Metrobüs’e binebiliyorsunuz. Ancak tabi ki uygulamanın bunlara yol göstermesi sadece İstanbul ile sınırlı değil. Tüm Türkiye’de şu an oldukça fazla sayıda haritada konumlandırılmış durumda.



Eğer siz de bisikleti ulaşım ya da gezinti amaçlı dahi olsa kullananlardan iseniz bu uygulamayı mutlaka edinmenizde fayda var.

Bisikletli Ulaşım Haritası Uygulamasını İndir >>

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.