Pangu iOS 7.1.1 Untethered Jailbreak yayınlandı!


Daha öncekilerden farklı olarak bu sefer Jailbreak Çinlilerden geldi.

Jailbreak yazılımı şu an sadece Windows versiyonu olarak yayınlandı, Henüz Mac versiyonu bulunmuyor.

Jailbreak İlk defa Çinlilerden geldiğinden diğer Jailbreak topluluğunda yer alan kişilerden yorumlar gelmeye başladı. Buna göre iH8Sn0w bu jailbreak yazılımında Spyware bulunmadığını ancak bunun yanında korsan yazılım yüklemesine yardımcı olacak bir app’ın isteğe bağlı yüklenmesinin sağlandığını ancak bunun dışında malicious bir sorun olmadığını söyledi.

Bizim de tavsiyemiz Jailbreak yaparken hazırlamış olduğumuz Tutorial’da da göreceğiniz gibi checkbox seçeneğini kaldırmak.



iOS 7.1 ve 7.1.1 Pangu 1.0 (Windows) indirmek için yandaki linkleri kullanabilirsiniz: Pangu_v1.0.exe.zip [Mirror 1] [Mirror 2]

Tutorial: iOS 7.1 – iOS 7.1.1′li iPhone 5S, 5C, 5, 4s ve 4 Pangu ile nasıl Untethered Jailbreak yapılır!

Bu korsan yazılım yüklemeye yardımcı olan uygulamanın Enterprise hesap kullanması ve uygulama yüklemeler esnasında cihazına zarar verebilecek ya da bilgi kaçırılmasına yardımcı olabilecek malicious yazılım parçacıklarının yüklenebilmesine olanak sağlayabilir. Bu yüzden biz de bunu kesinlikle tavsiye etmiyoruz.

1 Yorum

Seninkini ekle
  1. 1
    ahmet

    merhaba bi sorum olacak iphone 5 kullanıyorum ios 7 jajibrekli tel uygulamarı bedava indiriyorum ama eskiden kredi kartı ile aldığım kredileri şimdi alamıyorum cydia yı kurcaladım galiba nasıl düzeltirim

+ Yorum Yap

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.