Son dakika: iOS 8 çıktı!


WWDC 2014′te tanıtılan ve Apple’ın iPhone 6 , iPhone 6 Plus ve Apple Watch tanıtım etkinliğinde 19 Eylül’de herkesin kullanımına açılacağını belirttiği iOS 8 çıktı!

iOS cihazınızın yazılım güncelleme bölümünden güncellemeyi yapabilirsiniz, halen gözükmüyor ise bir süre sonra tekrar deneyin.

Önemli Uyarı: Eğer iOS cihazının çalışması için unlock veya Jailbreak ihtiyacınız varsa iOS 8′i kesinlikle yüklemeyiniz. Şu an için bilinen iOS 8 Jailbreak ve Unlock yöntemi bulunmamaktadır. Böyle bir beklentiniz varsa bir süre daha iOS 8′den uzak durmanız iyi olacaktır.

iOS 8 yeni çıkan cihazlar iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’da cihazlarla birlikte yüklü geliyor. iOS 8 iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C iPad mini, iPad mini retina, iPad 2, iPad (3. jenerasyon), iPad (4. jenerasyon), iPad Air ve iPod touch (5. jenerasyon) ile uyumlu olacak. Daha önceki iOS cihazlar bu güncellemeye sahip olamayacak. Yani iPhone 3GS ile beraber  iPhone 4 sahipleri de artık yeni iOS güncellemesi alamayacak.



Bazı özellikler iOS 8′de tüm cihazlarda çalışmayacak, detaylı listeyi Apple’ın sitesinden inceleyebilirsiniz: https://www.apple.com/tr/ios/feature-availability/

IOS-8

Kategoriler
Etiketler

13 Yorumlar

Seninkini ekle

+ Yorum Yap

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.