Gear4 StreetParty Wireless Bluetooth Hoparlör Video İnceleme


Zaman zaman özellikle elektronik dükkanları ziyaret ettiğimde her seferinde baktığım reyonlardan biri kablosuz Bluetooth üzerinden çalışan hoparlörler oluyor. Özellikle bazı modeller var ki insanı gerçekten baştan çıkartıyor ancak fiyatları da bir o kadar baş döndürüyor.

Bu ziyaretlerimden birinde karşılaştığım ürün genel olarak tatmin edici kalitede ses üretmesinin yanı sıra fiyatı ile açıkçası benim oldukça dikkatimi çekti ve net olarak söylemek gerekirse bu ürün fiyat performans olarak piyasadaki en iyi ürünlerden bir tanesi. Bunun adı: Gear4 StreetParty Wireless Bluetooth Hoparlör.

Gear4 StreetParty’nin 2’inci versiyonu da piyasada olmasına rağmen bize göre Gear4 StreetParty’nin 8 saatlik pil ömrü , Gear4 StreetParty 2’nin 5 saatlik pil ömrüne göre ve fiyat performans endeksine göre kesinlikle üstünlük sağlıyor diyebiliriz.

Gear4 yaptığı güzel ürünlerle adından söz ettiren bir firma özellikle iPhone aksesuarları konusunda da bir çok kaliteli ürünleri mevcut. Bu ürünün ise şu an 200-250TL düzeylerinden 99TL gibi bu ürünün özelliklerine göre kaçırılmayacak bir ürün olduğunu söylemek yanlış olmaz.

D&R’lara özel 99TL fiyat etiketiyle satılan bu ürünü sizler için kısa bir video incelemsini yaptık, üstelik ses kalitesinin fikir vermesi için video içerisinde hoparlörün çıkardığı sesi de koymaya gayret ettik, her ne kadar tamamen duyduğunuzla aynı olmasa da size bir fikir vereceğini düşünüyoruz.



+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.