AllCast ile fotoğraf, video ve müziklerini anında Televizyona aktar


Aslında AllCast yeni bir teknolojiden bahsetmiyor ve var olan AppleTV ürünü ile iPhone, iPad’in bu tür yapabildiği işlere bir alternatif oluşturuyor diyebiliriz ve büyük ihtimalle elinizde olan teknolojilerle ve Apple TV almaya gerek kalmadan!

AllCast iPhone ve iPad’inizde olan fotoğraf, video ve müzik dosyalarını ve ayrıca Cloud hesaplarınızdaki dosyaları bulunduğunuz kablosuz ağ içerisinde bulunan uyumlu cihazlarda , cihazlarda hiç bir işlem yapmadan görüntüleyebilmeye imkan veriyor.

Bu özelliği ile sizin evde AppleTV’niz varsa zaten ihtiyacınız olmayacak bile olsa, herhangi bir arkadaşınıza gittiğinizde aşağıdaki özelliklerde bir cihaz olması aktarım için yeterli olacaktır.

AllCast-screens



Testlerimizde video da zaman zaman takılma olduğunu fark ettik ama bu çekilen video boyutu ve kablosuz ağın o anki yoğunluğuyla direk olarak ilişkili.

Onun dışında test ortamımızda Xbox One’da, Xbox 360’da, Roku 3’de ve Samsung TV’de hiç bir konfigurasyon yapmadan içeriklerimizi görüntüleyebildik.

AllCast’in uyumluluk listesi şu şekilde, DLNA Render eden diğer cihazlarla da çalışıyor.
* Chromecast
* Apple TV
* Amazon Fire TV
* Xbox 360, Xbox One
* Roku
* Samsung, Sony and Panasonic Smart TVs
* Chrome
* Sonos
* WDTV
* Other DLNA Renderers

Uygulama ücretsiz tüm özelliklerini de kullanabiliyorsunuz ancak premium bir versiyonu var ve onda Reklamları kaldırma, splash ekranını kaldırma ve video uzunluğunda süre kısıtlamasının kaldırılmıi olması özellikleri bulunuyor.

Bu tür bir ihtiyacı olanlar için şu ana kadar çıkmış en pratik ve gerçekten işini yapan bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz.

AllCast İndir >>



 

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.