Apple Watch ve Watch Sport Detaylı Türkçe İnceleme


Apple’ın 9 Eylül’deki iPhone 6 ve iPhone 6 Plus tanıtım etkinliğinde Steve Jobs tarafından ‘One more thing’ olarak yerleşmiş ve beklenmedik bir ürünün tanıtılması bekleniyordu. Tim Cook bu geleneği sürdürerek bir çok çevrece ve bizim de beklediğimiz yönde ilk kez Apple Watch’u tanıtmıştı.

Ancak güzel bir haber olmasına rağmen satış tarihi 2015’in erken dönemi olarak belirtilmişti ve 9 Mart’ta da 24 Nisan’da herkesle buluşacağı açıklaması yapıldı. 10 Nisan’da sadece online olarak ön siparişe açılan ve 6 saat gibi kısa bir süre de ürün stokları tükenen Apple Watch’u çıktığı ilk gün sizler için büyük bir gayretle temin ettik ve inceleme şansına sahip olduk.
apple-watch-inceleme-09  apple-watch-inceleme-01

Apple Watch dedikoduları çıktığından bu yana özellikle Samsung olmak üzere bir çok firma bir çok akıllı saat piyasaya sürdü. Apple Watch’a kadar Android Wear işletim sistemli akıllı saat satış oranı 2014’te 720bin adet satış olarak gerçekleşti. Apple Watch ise çıktığı sadece ilk hafta sonunda tahmini 2.3 milyon adet satış rakamına ulaştı.

apple-watch-inceleme-12apple-watch-inceleme-10

Apple Watch çıkma dedikodularının ardından biz teknoloji meraklıları olarak akıllı saatlerde en büyük rakibi olarak görülen LG G Watch R temin ederek bunu da sizler için incelemeye çalışmıştık, bu süre boyunca da Apple Watch çıkana kadar inceleme şansımız oldu.

apple-watch-inceleme-06apple-watch-inceleme-03



Şimdi gelelim Apple Watch’a, daha önceki yazılarımızda da paylaştığımız gibi Apple Watch 3 farklı modelde çıktı;
– Apple Watch (Paslanmaz Çelik Kasa- Safir Kristal Cam)
– Apple Watch Sport (Aluminyum Kasa – ION X Cam)
– Apple Watch Edition (Altın Kasa – Safir Kristal Cam)

apple-watch-inceleme-05 apple-watch-inceleme-04



Biz de sizler için Apple Watch ve Apple Watch Sport versiyonlarını inceledik, bunlarla ilgili kutu açılımı ve videolarımızı aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

apple-watch-inceleme-07apple-watch-inceleme-08

Apple Watch Detaylı İnceleme:

Apple Watch Sport Kutu Açılımı:

Apple Watch Paslanmaz Çelik Kutu Açılımı:

Videolarımızda aradığınız soruların cevaplarını bulamadıysanız, yorum olarak buraya yazın biz de sizlere cevaplarını vermeye çalışalım. Videolarımızı da Beğen’meyi unutmayın.

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.