İlk Apple Watch uyumlu 2015 Ramazan İmsakiyesi


Yaz ayları yavaş yavaş kendini hissettirdiği bir dönemde önemli dönemlerden biri olan Ramazan, Perşembe günü başlıyor. Bu konuda alanının en doğru ve güncel imsakiyesini içeren uygulamayı incelemeye karar verdik. Hem de bu sefer İlk kez bir imsakiye uygulamasında Apple Watch desteği sunuluyor. Ayrıca iPhone’daki Bugün ekranında da o günkü saatleri görebiliyorsunuz.

imsakiye-2015-04  imsakiye-2015-07-apple-watch



Bu uygulama geçtiğimiz son 4 yılın en çok indirilen Ramazan uygulaması olan İmsakiyeler.

imsakiye-2015-01

İmsakiyeler uygulaması bu yıl da Diyanet takvimine sahip en başarılı Ramazan imsakiyesi olacak gibi gözüküyor çünkü Türkiye’de Ramazan sadece Diyanet’in imsakiye takvimine göre uygulanıyor. İmsakiyeler adından da anlaşılabileceği gibi Ramazan dönemi boyunca iPhone üzerinden bulunduğunuz şehir veya ilçe için iftar ve sahur zamanlarını size hatırlatan bir uygulama ve bu yıldan itibaren Apple Watch’dan o günkü iftar ve sahur saatiyle birlikte kalan süreyi görebiliyorsunuz.

imsakiye-2015-07-apple-watch imsakiye-2015-06-apple-watch



Bu yıl imsakiyeler geçtiğimiz yıllara göre yenilenen arayüzüyle de dikkat çekiyor, yenilenen logosu ve arayüzü ile oldukça hoş bir görünüme kavuştuğunu söylemeden geçmemek gerek.

imsakiye-2015-02 imsakiye-2015-01

İmsakiyeler uygulaması içerisinde Diyanet’in yayınlamış olduğu tüm Türkiye il ve ilçeleri yanında Kıbrıs için de imsakiye desteği veriyor. Bu açıdan tatmin edici olmasına karşın yurt dışında yaşayan kullanıcılar için bir güncelleme olmayacak gibi görünüyor. Ancak Türkiye’de yaşayan kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayabileceği oldukça net.

imsakiye-2015-05

Uygulamayı indirmek için yandaki linki kullanabilirsin İmsakiyeler iPhone uygulaması

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.