Jailbreak yapmak için 100 sebep yani 100 uygulama!


Jailbreak ne olduğunu bilenler zaten sebeplerin bazılarını biliyor olsa da örneklerle hazırlanmış 100 sebebi sizlerle video’lu paylaşmak istedik.

Ayrıca En iyi iOS 6 Jailbreak Uygulamaları ve Eklentileri ve 2012 yılının en popüler Jailbreak Uygulamaları yazılarımızı da okumanızı tavsiye ederiz.

Jailbreak uygulama ve eklentilerinin hepsi Cydia’dan ve Jailbreak’li iOS aygıtlarla indirilebilir.

Not: Linklere bastığınızda Jailbreak eklentisi veya uygulamasının videosunu görebilirsiniz.

Cydia’da bulabileceğiniz ve Jailbreak yapmanız için sebep 100 uygulama 😉

Zephyr
Son zamanların en hoş tweak’lerinden. Multitasking yaparken Home butona basma ihtiyacınızı ortadan kaldırıyor.

Barrel
iPhone SpringBoard’unuzu, sayfalar arasında geçiş yaparken 3 boyutlu bir küp görünümüne dönüştürüyor. Düşünce olarak basit gibi görünüyor ancak kullanımı gerçekten harika.

FaceBreak
Bu tweak sayesinde FaceTime aramalarınızı Apple’ın Wifi kısıtlaması olmadan 3G ağ üzerinden de yapmanıza yardımcı oluyor.

AirBlue
Dosya transferine ihtiyacınız var ama bir iOS aygıtından diğerine normalde Bluetooth üzerinden dosya transferi yapamıyorsunuz, bu tweak ile Bluetooth üzerinden dosya transferini gerçekleştirebiliyorsunuz.

TruPrint
TruPrint ile, AirPrint’in seçilmiş printer’ları dışında printer’ları da kullanabilmenize yardımcı oluyor.

Double At
Bu eklenti ile, Email adresinizi ayarlar bölümünden ayarladıktan sonra , klavyeden @ işaretine sadece “Çift tıklayın” ve email adresiniz karşınıza gelsin.

KillBackground
Bu aslında gerçekten çok ihtiyaç duyulan ve arka planda çalışan tüm app’ları aynı anda kapatmaya yarayan bir özellik. KillBackground tek tıklamayla tüm arka planda çalışan app’ları kapatıyor. Bu sadece pilinizin çabuk bitmesini engellemekle kalmayıp aynı zamanda cihazınızın hızlanmasına da bu vesileyle yardımcı olmuş oluyor.

iGotYa
iGotYa iOS’a kilit şifresi ile entegre çalışıyor. Kurulum yapıldıktan sonra, eğer biri şifreyi kurcalarsa, yanlış şifre girişi gerçekleştirirse otomatik olarak deneyen kişinin fotoğrafını çekiyor ve GPS lokasyonu ile birlikte daha önceden belirlediğiniz email adresinize gönderiyor, güzel değil mi 🙂

iBlacklist
iBlacklist, önceden ayarlamış olduğunuz ve istemediğiniz numaralardan gelen aramaları veya SMS’leri engellemeye yarıyor.

AdBlocker
Adblocker, bilgisayarlarınızdakine benzer olarak web tarayıcınızdaki istenmeyen banner reklamların görüntülenmesini Safari tarayıcıda engelleyen eklenti.

IconRenamer
Icon Renamer adından da anlaşılacağı gibi iPhone uygulamalarınızın adını değiştirmenize yardımcı olacak.

MultiIconMover
MultiIconMover’da adından anlaşılacağı gibi birden fazla iPhone uygulamasını aynı anda taşımanıza yardımcı oluyor, bildiğiniz gibi normalde sadece ikonları tek tek taşıyabiliyorsunuz.

GridLock
Bu eklenti ile uygulama ikonlarını istediğiniz yere koyabiliyorsunuz, iPhone’daki yanyan ve sirali görünümden uzaklaşmak isterseniz bu eklenti tam size göre.

SpyPhoto
SpyPhoto ile normal uygulamaları kullanırken kimse farkında olmadan flash’sız ve sessiz olarak fotoğraf çekimi yapabiliyorsunuz.

Cyntact
Bu herhalde benim en sevdiklerimden biri, adres defterinde yer alan kişilerin adlarının yanına daha önce o kişilerin fotoğraflarını eklediyseniz çıkıyor ve rahatça gözle seçebiliyorsunuz, tüm listeyi okumanıza gerek kalmadan.

AnyAttach
AnyAttach email gönderilerinize dosya, foto ve video eklemeyi kolaylaştıran bir eklenti. Ataç simgesine tıklayarak dosya seçimi ve fotoğraf seçimi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Winterboard
WinterBoard özel temalar yüklemek için kullanılan en popüler eklentilerden biri. Bununla beraber iOS görünümünü değiştirebileceğiniz bir çok tema yükleyebiliyorsunuz.

DreamBoard
Dreamboard ise bir nevi tema uygulamasını sağlayan altyapı ancak bununla daha çok başka işletim sistemlerini görsel olarak taklit ediyor (Android, PalmOS gibi)

SMSmileys
SMSmileys text emotion’ları emoji sembollerine dönüştürüyor, ancak iOS 5 ile beraber zaten bu özelliği direk iOS’ta bulabiliyoruz, daha önceki sürüm kullananlar için eklenti kullanılabilir.

Animate + Bootlogo
iPhone, iPad ve iPod Touch’ın açılış logosunu değiştirmeye yarıyor. 100’lerce değişik hazırlanmış animasyonlu açılış logoları buradan kullanılabiliyor, playboy tavşanı, Andriod logosu vs…

UnlockFX
iPhone’a değişik kilit açma animasyon opsiyonları eklemek isterseniz bu uygulama tam size göre, bir çok hazır tipten birini seçerek kilit ekranını istediğiniz moda getirebiliyorsunuz.

Infinite Tweek
Infinite Tweet 140 karakterlik sınırı geçmenizi sağlıyor, twitter kullananlar için istek duyulan bir düzenleme.

WeeTrackData
Bu eklenti ile Data kullanım durumunuzu bildirim merkezinde görebiliyorsunuz, ve menüler ayarlar arasında kaybolmadan hemen görebiliyorsunuz, siz de kotanızın durumu merak ediyorsanız buradan hemen kontrol edebilirsiniz.

WeeSpaces
WeeSpaces tüm arka planda çalışan uygulamaları bildirim merkezine koyuyor ve oradan diğer uygulamaya geçebiliyorsunuz.

WeeSearch Pro
WeeSearch Pro ile bildirim merkezine arama özelliği ekliyor, bu sayede direk oradan Google, YouTube ve Wikipedia’da direk hızlıca arama yapabiliyorsunuz.

Color Keyboard
iOS klavyesini hiç değiştirmek istediniz mi, işte Color Keyboard eklentisi ile önceden tasarlanmış olan klavye örneklerinden birini seçip kullanabiliyorsunuz.

BytaFont
BytaFont, iOS’un default (sisteminde kullanılan) fontunu değiştirip başka bir font kullanmak isterseniz kullanabileceğiniz bir eklenti.

iSounds
iSounds özelleştirilmiş sesleri iOS aygıtınızda kullanmanıza yardımcı oluyor, tüm sistemde bu sesleri kullanabiliyorsunuz.

LockScreenClockHide
Kilit ekranında saatten sıkıldıysanız ve görmek istemiyorsanız, LockScreenClockHide size göre kurun ve saati saklayın gözükmesin.

LockSeconds
Kilit ekranında saatin saniyeleri de görmek isterseniz, LockSeconds saniyeleri de kilit ekranında göstermeniz için bir eklenti.

Slidemyname
Kilit ekranındaki kaydırarak açtığımız yerdeki “slide to unlock” yazı metnini değiştirmek isterseniz, Slidemyname size göre

AppStat
App Stat kullandığınız uygulamaları kaç kere kullandığınızı ve ne kadar süreyle kullandığınızı log’luyor. Hangi uygulamayı gerçekten silmelisiniz neyi ne kadar çok kullanıyorsunuz sorularınıza derman olacak bir eklenti.

PlayAwake
Eğer iPhone’un alarm seslerinden sıkıldıysanız, PlayAwake size müzik arşivinizden istediğiniz şarkıyı alarm olarak kullanmanıza yardım ediyor.

CleverPin
CleverPin oldukça yararlı bir iPhone kilit modifiye eklentisi. Otomatik olarak şifre kullanımını inaktif etmek için kullanılıyor, örneğin ev network’ündeyken şifreyi inaktif et, ya da müzik dinlerken inaktif et gibi. Bazı durumlarda çünkü şifre kullanımı insanı zorluyor bazen sıkıntı veriyor, bunun otomatik olması güzel bir özellik.

Calendar Pro
CalendarPro ile takviminizdeki etkinliklere farklı ses profilleri atamanıza yardımcı oluyor, özel stiller tanımlayabiliyorsunuz.

NoteMe
NoteMe bildirim merkezine basit bir not defteri ekliyor, böylece hızlıca not alabiliyorsunuz.

AnyLockApp
iOS 5’le gelen kamera ikonunu istediğiniz bir uygulama kısayoluna dönüştürmek için kullanabileceğiniz bir eklenti.

NoLockScreen
Kilit ekranını her açtığınızda kaydırarak açmaktan sıkıldıysanız ve kilit ekranı istemiyorsanız NoLockScreen tam size göre bir eklenti. Home ya da güç tuşuna bastığınızda direk olarak telefonu kilit modundan otomatik olarak ana ekrana atıyor.

AndriodLock XT
Android telefonlarda gelen 9 noktalı ve bir pattern oluşturarak yapılan şifre yöntemini iPhone’da kullanmak isterseniz bu eklenti aynı davranışı sağlıyarak size yardımcı oluyor.

RecognizeMe
RecognizeMe yüz tanıma sistemi ile sizin telefonunuzu sizden başkasının açmaması için şifre yerine yüzünüzü tanıyarak bu işlemi gerçekleştiriyor, oldukça orjinal bir fikir ancak tabi ki çok hızlı bir şekilde çalışmıyor 1-2 saniye gibi bir sürede açma işlemi gerçekleşiyor ama oldukça eğlenceli.

Infinidock
InfiniDock size iPhone’un 4’lü dock bölümünde (yani alt tarafta yer alan sabit ikonları) bir çok app’ı koyabilmenizi ve sağa sola scroll ederek kullanabilmenizde yardımcı olan bir eklenti.

IconBounce
IconBounce ile rastgele olarak dock ikonlarının değişik şekillerde animasyonla dönmesini yer değiştirmesini sağlayan eğlencelik bir eklenti.

Poof
Poof istediğiniz uygulamaları gizleme ve tekrar görünür yapmaya yarayan bir uygulama.

SiriLaunch
Siri’yi çalıştırmak için Bildirim Merkezine eklenen küçük bir ikon ile Siri’ye ulaşım  kolayca sağlanabiliyor.

AppsCenter
AppsCenter ile multitasking’i bildirim merkezine getiriyor, böylece herhangi bir uygulamayı bildirim merkezinden çalıştırabiliyorsunuz.

WeeRoll
Eğer Barrel eklentisi hoşunuza gittiyse, WeeRoll’un Barrel benzeri animasyonlarının bildirim ekranında olması da hoşunuza gidecektir.

SBrotator
iPhone’unuzu yan çevirdiğiniz zaman ikonlar malesef döndürdüğünüz şekilde değil de hep dik modda duruyor, bu eklenti ile telefonunuzu yan çevirdiğinizde iPhone ikonları da yatay moda geçiyor. Böylece yata tutarken bile ikonları düzgün bir şekilde görebiliyorsunuz.

Display Recorder
Belki ihtiyacınız olmuştur, bazen iPhone veya iPad’inizdeki ekran görüntüsünü videoya çekmeniz gerekmiş olabilir, bunun için Display Recorder uygulaması var ve oldukça başarılı. Uygulama aynı zamanda oluşturduğu video’yu Youtube hesabınız var ise onun üzerinden youtube’a yükleyebiliyor.

Cascade
Cascade ile albüm kapakları efekti ile ana ekran dock ikonlarını dolaşabiliyorsunuz.

AnyVoice
AnyVoice ile Siri’ye 30 farklı aksan kullandırabiliyorsunuz, tahmin ediyoruz ki iOS’la gelen Erişebilirlik özelliklerinden Speak (Konuş) özelliğinin aksanları kullanılıyor , ancak başarılı gözüküyor.

Hands-Free Control
Bu eklenti ile Siri’yi Home tuşuna basarak değil de bir tuşa basmadan sadece kelime söyleyerek aktive edebilirsiniz. Hızlı erişim isteyenler için birebir.

DismissSiri
DismissSiri sesle Siri’yi kapatmaya yarayan bir eklenti, 3 farklı kelime “Cancel, Dismiss, Close” ile Siri’yi açtıktan sonra iptal edebiliyorsunuz.

Gridtab for Safari
GridTab, Safari web tarayıcısında görünüm olarak Grid yapısı ile sayfalar arasında gezinebileceğiniz bir eklenti, böylece daha kolay bir erişim gerçekleştirmiş oluyorsunuz.

Switcher Sense
Switcher Sense (Simplexity) değişik bir multitasking yapısı getiriyor. Bildirimlerde kullanılan yapıdaki bir popup görünümü içerisine konumlandırılmış uygulamaları görebilirsiniz. Video’dan nasıl bir şey olduğunu daha iyi anlayacaksınız.

MultiFlow
MultiFlow bir “multi-tasking” uygulaması ve WebOs tarzı kart stili ile
çalışıyor. Uygulama iPhone, iPod touch ve iPad’lerde gayet başarılı
şekilde çalışıyor.

BlurriedNCBackgroundis
Basit ama çok hoş bir uygulama. Uyarı merkezinin (Notification Centre)
arka planını şeffaflaştırıyor.

Mirror Widget
Uyarı merkezine aynı özelliği getiriyor. Sık sık saçlarını veya
makyajlarını kontrol etmek isteyenler için harika bir uygulama 🙂

PerPageHTML+
Bu uygulama Android tarzı widget’leri kullanmanızı sağlıyor. Her
sayfaya ayrı bir arka plan resmi ve widget koyabilirsiniz.

FireBreak
Bu uygulama iPhone ve iPod’larınıza panoramik fotoğraf çekme seçeneğini ekliyor.

zToggle
Bu bedava uygulama ile iOS’un native multi-tasking özelliğini ve arka
plan resmini kapatıp açabilirsiniz.

RetinaPad
RetinaPad henüz retina özelliğini kullanmayan (özellikle iPhone
uygulamarı) uygulamalarını retina çözünürlüğüne getiriyor.

Safari UniBar
Bu uygulama ile aynı google chrome’daki gibi aramak istediğiniz kelime
ya da cümleyi direk safari adres kutusuna yazabilirsiniz.

AutoCorrection Bar
Basit ve kullanışlı bir otomatik yazı düzeltme eklentisi.

iSwipe
Eğer Android’in Swype klavye özelliğini biliyor ve beğeniyorsanız, bu
uygulama aynı özelliği iPhone, iPad ve iPod touch’larımıza getiriyor.

3G Unrestrictor
3G Unrestrictor sadece wifi’da çalışmakta inat eden uygulamalarınızı
3G’de iken bile wifi’da olduklarını söylüyor 🙂

MultiTunes
Sadece tek bir itunes albüm ile senkrone etme size yetmiyorsa bu
uygulama ile iOS cihazınızı birden çok iTunes ile eşleştirebilirsiniz.

PwnTunes
Bu uygulama ise size iTunes’tan tamamen kurtarmaya yarıyor. PC’iniz
iOS cihazınızı bir USB bellek gibi görüyor! Böylece sadece sürükle bırak yaparak müziklerinizi iPhone’a rahatça atabiliyorsunuz.

Iconoclasm
4 x 4 uygulama ana ekran görünümü size yetmiyorsa, o zaman 5 x 5 yapın 🙂

Camera Wallpaper
Cihazınızın kamerasını arka plan olarak kullanın. Yani ekran arkasında sürekli olarak kamera görüntüsü olacak. Güzel bir uygulama ama pilin ömrünü çok çabuk bitireceği kesin!

ChangeCarrier
Sim operatör’ün ismini değiştirmenize ve saat görünümüne yeni istediğiniz yazıyı eklemenizi sağlayan bir uygulama.

Lingual
Lingual bir Siri eklentisi ve konuşmalarınızı direk olarak çevirip cihazınıza yazıyor. Ve de bedava!

SiriNBA
NBA severler için başka bir Siri eklentisi. Bu eklenti sayesinde Siri NBA ile ilgili tüm sorularınıza cevap veriyor.



SiriLoveLyrics
Bu Siri eklentisi ise dinlediğiniz müziğin sözlerini bulup ekrana getiriyor.

iMame
Bir Nintendo oyun emulater’i. Sevdiğiniz Nintendo oyunlarını iOS cihazlarınızda oynayabilir hatta Nintendo Wii kolları ile cihazınızı bağlayabilirsiniz.

Springtomize
Bir kişiselleştirme uygulaması. Ama yok, yok! Kilit ekran efektlerinden tutun dock uygulamalarına kadar her şeyi değiştirebilirsiniz.

Anicons
Bu uygulama ile tüm favori SBSetting ayarlarını ikon olarak ana ekrana taşıyabilirsiniz. Bir dokunuş ile WiFi, 3G ve Bluetooth ayarlarını kapatıp açın!

XBMC
Xbox Media Center adı ile de bilinen bu uygulama ile neredeyse bilinen bütün video codec’lerini iOS cihazınızda çalıştırabilirsiniz.

VoiceUtils
Bu Siri eklentisi ile iPhone 4S’inizi sesli komut ile kapatabilir, reboot edebilir hata Safe Mode’a alabilirsiniz.

SpeakEvents
Bu uygulama henüz okumadığınız mesajlarınızı, ki bu email, SMS, Tweet vs olabilir, size sesli olarak okur.

Sara
Sara, Siri’nın kuzeni. Ve iPhone 4’te çalışıyor : )

SBSettings
Bir jailbreak ve Çydia efsanesi. Kimilerine göre başlı başına jailbreak yapmak için yeterli bir uygulama. SBSettings uygulaması ile cihazımızın wi-fi, bluetooth, lokasyon gibi sistemsel ayarlarına hızlı şekilde ulaşıp değişiklik yapabiliyoruz. Böyle bir uygulamayı Apple’ın neden yapmadığını anlamak mümkün değil.

iTransmission
iOS torrent uygulaması. Henüz beta ama iOS cihazınından eğer illaki bir torrent dosyasına ulaşmak istiyorsanız tek alternatifiniz bu uygulama.



ProTube HD
Basit ve bir o kadar da yararlı. iPad’ınize youtube video’larını indirme seçeneğini sunuyor.

iFile
Bu uygulama bir dosya tarayıcısı görevi görmektedir. Bütün dosyalarınıza bu uygulama ile erişebilirsiniz ve cihazınızı bir USB bellek olarak bile kullanabilirsiniz. Yalnız dizinlerde bir değişiklik yaparsanız cihazınızı yeniden kurmak zorunda kalabilirsiniz, dikkatli olmakta fayda var. Bu uygulama ile 3G’den FaceTime’i kullanabilme gibi ayarları da yapabilirsiniz.

Intelliscreen X
Biraz pahalı ama kimilerine göre Cydia’nın lokomotif uygulamalarından biri. iPhone’unuzun kilit ekranından bir çok uygulama ve ayarı basit bir şekilde yönetebileceğiniz başarılı bir çalışma.

Wifi Booster
Eğer WiFi bağlantınız sık sık düşüyorsa bu uygulama size ilaç olabilir. Uygulama Wi-Fi modeminin alıcı gücünü artırıyor ve özellikle bağlantının düşük olduğu yerlerde oldukça ise yarıyor.

Five Icon Dock
Eğer iPhone, iPad veya iPod Touch’ınızın 4 ikonlu Dock bölümü size yetmiyorsa bunu bu eklenti ile 5’e çıkartın.

ScreenDimmer
Pilin bitmesi herhalde en çok canımızı sıkan şeylerden biri, ScreenDimmer ile ekranın ışık ayarını var olan ayarlardan daha fazla kısabilmenize aynı zamanda daha az pil tüketmenize yardımcı oluyor.

FastClear
Bildirim merkezi bazen bir çok uyarı ile doluyor ve bunları tek tek temizlemek işkenceye dönüşebiliyor. Bu eklenti ile Clear tuşuna basarak tüm uyarıları bir kerede temizleyebilirsiniz.

iKnowIt
Bir film izlerken ya da oyun oynarken pil durumunuz %20’ye geldiğinde hatta daha onsra 10’a ve 5’e geldiğinde her seferinde uyarı olarak ekrana çıkar ve bazen can sıkıcı olur çünkü zaten pilin az olduğunu öğrenmişsinizdir, bu eklenti ile bu uyarı sayısını sadece bir kere uyarıya düşürebilirsiniz.

SIManager
Bazen ihtiyaç duyulan ancak iPhone’da yer almayan özelliklerden biri ise adres defterinizi simkart’ınıza geri kopyalayabilmek. Bu app ile bunu kolaylıkla gerçekleştirebiliyorsunuz.

OpenSSH
Eğer iPhone, iPad’inize uzaktan erişim sağlamak ve dosya sistemine erişmek istiyorsanız OpenSSH size SSH üzerinden erişim yapmanıza ve istediğiniz işlemleri yapmanıza olanak tanıyor.

iSHSHit
Jailbreak yapanlar SHSH imzalarının ne kadar önemli olduğunu bilirler, gelecek güncellemelere karşı geriye dönmenize yardımcı olacak en önemli şeylerden biri bu SHSH imzalarıdır. iSHSHit ile bilgisayarınıza cihazınızı hiç bağlamadan, SHSH’ları kaydedip daha sonra email ile kendinize gönderebilirsiniz.

xBackup
Hepimizin bildiği gibi Jailbreak yaptıktan sonra , telefonunuzu restore ettiğinizde tekrar Jailbreak uygulamalarını baştan kurmanız gerekiyor ve oldukça can sıkıcı bir durum oluyor. xBackup tüm Cydia paketlerinizi backup’layıp tekrar restıre etmenizde yardımcı oluyor.

Attacher
Attacher, inceleme yapılırken hala geliştirme aşamasında olan bir uygulama. Attacher iMessage’ı kullanarak dosya ve müzik paylaşmaya izin veriyor, oldukça başarılı bir fikir.

WeatherIcon
WeatherIcon, statik duran hava durumu ikonunuzu güncel hava durumu ve sıcaklığı görünecek şekilde ikonu güncelleyen oldukça yararlı bir eklenti.

IconRotator
IconRotator ile ikonlarınız siz telefonu yatay ya da dikey tutmanıza göre dönüyor. Ancak temalar değil sadece ikonlar dönüyor, oldukça hoş ve yaarlı bir eklenti.

QuickSiri
Siri uygulamasını hızlandırmayı amaçlayan bir eklenti. Bu eklenti ile Siri her defasında tam ekran açılıyor ve bu mod daha hızlı açıldığı iddia ediliyor, bize göre de biraz hızlı ancak değerlendirme sizin.

Resupported 4+
Resupported 4+ Apple’ın pahalı VideoOut kablolarına alternatif olan ucuz kabloları kullanabilmenizi sağlayan bir eklenti. Bahsettiğimiz ucuz kablolar yaklaşık $5’lar seviyesinde, oldukça makul.

CommandSpot
CommandSpot iPhone’daki arama bölümüne yeni komutlar ekliyor. FArklı türde bir çok komut eklenmiş değişik bir eklenti, belki ihtiyacınız olabilir.

FolderLock
Adından da anlaşılacağı gibi FolderLock ile iOS’daki klasörlerinize şifre atayabiliyorsunuz böylece o bölümleri başkası açamıyor.

CamFast
CamFast ile hızlı bir şekilde iOS kamerasını hemen açabilirsiniz.

SwitcherLand
SwitcherLand multitasking bar’ı döndürebilmenize yarıyor, yani bu eklentiyle yatay modda da multitasking barı görebilirsiniz.

PhotoEnchancer
Bu uygulama beta sürümünde ancak yine de fotoğraflarınızdan istediklerinizi görünür ya da görünmez yapmanıza yardımcı olabilecek kadar çalışıyor 😉

MusicBanners
MusicBanners siz iPhone’unuzu kullanırken ve bir sarki degistiginde o sarkinin adını bildirim olarak ekranda gösteriyor ve böylece hangi şarkı çalmaya başladığını size haber vermiş oluyor.

40 Yorumlar

Seninkini ekle
  1. 5
    ali

    ben cydia dan auto location yukladım ama telefon acıldoktan son 5 sanıye sonra kitleniyor menulere giris yapamıyorum

  2. 6
    Mevlüt

    ben saat 8.30 gibi SBrotator uygulamasını yükledim ve telefonum açılmıyor sürekli respring yapıyormus gibi dönen halka cıkıyor acıp kapattıktan sonra da aynısı oluyor ne yapmalıyım

  3. 7
    Burak

    arkadaşlar böyle bir olay basınıza geldimi hemen anında telefonu habrika ayarlarına cevirin yoksa telefonda düzelmeyecek hatalar meydana gelebiliyor

  4. 9
    Burak

    Arkadaşlar az önce yanlış bilgi verdim. Telefonda düzelmeyecek hatalar olması mümkün değil. İyi sıkmışım.
    Sbrotator yüklemeyin sorunlu uygulama.
    Eğer yüklerseniz telefon açılmayacak daha sonra
    Springboard crash oldu uyarısı verip açılacaktır.
    SBrotator u kaldırıp respring yapın. Problem kalmayacak.

  5. 14
    Ali

    Bu uygulamaların çoğunun paralı olduğunuda söyleseydiniz.yazılım ve donanımdan iyi anlayan biri olarak tavsiye etmem.ben yaptım ertesi gün orjinale döndüm.gereksiz.riskli.apple gibi herşey paralı.ne anladım jalibrekten.

  6. 19
    deniz

    rocoknizeME cydia dan nasıl ücretsiz indire biliriz. arama butonundan arıyorum ücretli çıkıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.

      • 22
        serdar

        arkadaslar bi program vardı hatırlayamadım yardımcı olrsanız sevinirim.msj geldiğinde yada arandıgınızda atıyorum duymadınız size uyarı sesi olarak uyarıyor her dakikaya ayarlıyosunuz hani.yardımcı olursanız sevinirim tesekürler..

  7. 26
    omer

    çok çok çok çok guzel bir liste olmuş okumak bile eglenceli sayfayı kaydettim 6.1.3 te takıldım guncellenmemis bir iphone aldıgımda veya jailbreak geldiğinde hepsını yükleyecveğim çok teşekkür ederim.

  8. 29
    hüseyin

    Resupported 4+ yükledikten sonra iphone 5 ios 6.1.2 telefonum dondu. kapattıktan sonra elma logosunda kalıyor. telefon hiç açılmıyor. lütfen yardım edin. ios 7 ye geçmekten başka çarem var mı ?

    • 30
      giray

      hüseyin telefona yapacakların telefonu açmaya çalış açma düğmesine bas bi kaç kere dene olmuyorsa home+açma düğmesine basılı tut açılana kadar dene tekrar olmazsa telefonu şarja tak açılmazsa tekrar jailbreak yapman lazım eğer ki telefon açılırsa cydiadan hemen o programı sil restartresping yap bu şekilde çözülmesi lazım ben çoğu program denerim genelde bu hata banada olur bugüne kadar açamadığım olmadı sadece 2 kere felan çökerttim onda da yedekten geri yükle ile sorun çözülüyor bazıları yorumlarında paralı demiş programlara jailbreak yoksa zaten bu programların çoğu paralı ama jail break varsa bunda da hala paralı diyorsanız düşünün derim sourcelerinizi artırın başka sorucelern içinde illaki parasız olanları mevcut lakin yüklüceğiniz sourcelerde tehlike yok değil var jailbreak telefonu bozarmı hayır asla bozmaz sonuçta şunu çoğunuz biliyor bilgisayara oyun kurup crakc yapma işinin aynısı sadece jailbreak yaparak paralı herşeyi parasız hale getirme ve telefonu tam manasıyla kullanma olayı benim gözümde istemediğiniz an kaldırabilirsiniz telefonu sıfırla bitti elinize tornavida alıp telefonu sökmüyorsunuz

  9. 31
    giray

    bazı programlar çalışmıyor bazıları bende yüklü bazıları deniyorum airblue bende çalışmadı sebebi iphone 4 32gb ios 6.1 jailbreak var yalnız bu program ios 5 kadar var sourcelerde 6 olanı buldum lakin ücretli başka source yüklemedim kesin vardır oralarda ios 6 olanı bu program iphone için kurtarıcı bluetoot

    bu paylaşımda emeği geçenlere teşekkür ederim

  10. 32
    Mir

    Gerçekten İphone telefonum için kaynak niteliğinde bir çalışma olmuş. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

    Not: Sayfalarınızı hayranlıkla okuyoruz…

  11. 33
    mrt

    ellerine kollarına sağlık okadar site dolaştım en işe yarar ve gerekli uygulamaları burada buldum emeğe teşekkürler..

  12. 35
    Sinem

    FAcciiil Bişey Sormak istiyorum Bir Arkadaşım telefonundan aranırken arayan kişini adının içinden kalpler geçiyo hatta ararken tuş takımında resimler oluyo kapatma tuşunda da kalp var acaba bu nasıl oluyo kenidisine sordum arkadaşı yaptığı için bilmiyo .

  13. 36
    iphone ci

    arkadaşlar ben yeni jailbreak yükledim. dün bir arkadaşta gördüm ekranın en üst köşesine dokunduğunda ekranı kilitlendi ismini bilen varsa memnun olurum… iyi günler

  14. 39
    doğan

    Abicim gerçekten çok güzel yapmışsın ellerine sağlık fakat ben internette görmüştüm Iphoneyi el çırparak uzaktan açabiliyodun o gün işim vardı yükleyemedim ve şimdide naaptım neeettim ama bulamadım eğer biliosan bana biraz yardımcı olurmusun şimdiden çok teşekür ederim

  15. 40
    İbrahim

    Arkdaşlar Eğer Bunlar Paralaı İse Size Şu Tweakı Tavsiye Ederim

    Cydia Dan Paralı Uygulamaları Beleş İndirmek İçin CyDown u İndirin

+ Yorum Yap

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.