Google iPhone’a gmail app mı yapıyor?


Internet’te dolasan son dedikodulara gore google app store’a gmail uygulama yapiyor. Google’in,  gmail uygulama paketini coktan apple’a onay icin gonderdigi bile soyleniyor. Ilk akla gelen soru acaba apple kabul eder mi? Bence kabul eder! Oncelikle apple uzun suredir uygulamalar konusunda gayet gevsek ve sistem dosyalarina mudahale etmedikce uygulamalari kabul ediyor. Bence bu konuda sorun olmaz. Ama su kesin ki iyi bir gmail app apple’in kendi mail app’inin kullanimini bence en az % 30 dusurur. 

Ama asil benim sasirdigim google neden boyle birsey yapiyor. Bugun kime android’den tek bir ozellik alabilseniz ne alirdiniz diye sorsaniz cevap gmail olurdu. Eger gmail app apple store’a gelirse bayilarak kullanirim ve ilk kez iphone’nun kendi yerel uygulamasi yerine alternatif bir uygulama tercih etmis olurum.Herkezin bildigi gibi gmail dunyanin en cok kullanilan web email programi. Android ile iyice guclenen kullanici sayisi google’in internet ve cep telefonu pazarindaki en buyuk silahi.



Sahsen ben hem cok sasirir hem de cok sevinirim.



Guncelleme: 04 Kasim 2011

Gmail uygulamasi app store’da cikti ancak ciktigi gibi geri gitti. Biz de inceleme sansi yakalayamadik. Bir kac sorun oldugu soyleniyor. Problem ozellikle uyari ozelligindeymis. En kisa zamanda tekrar cikacagini dusunuyorum! Tabi ki koskoca Google’a yakismadi bu. Ayrica Apple muhendisleri neye gore ugyulamalari onayliyor anlamak mumkun degil. Ya da acaba bilerek Google’i utandirmak icin mi onayladilar dersiniz 🙂

Kategoriler

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.