iOS 5.1 Beta Çıktı


Geçen hafta başı Apple’ın en kısa zamanda iOS 5.0.2’yi çıkaracağını ve arkasından da bazı yeni özelliklerle 5.1’i çıkarmayı planladığını duyurmuştuk. Daha sonra ise bazı yeni hafıza ve pil problemlerinin 5.0.2’yi geciktireceği şeklinde haberler de internet’e düşmüş ve yine sitemizde yayınlanmıştı. Tüm bu gelişmeler ışığında gözüken o ki Apple direk iOS 5.1’i çıkarmaya karar vermiş!

Dün gece geç saatlerde iOS 5.1 Beta Apple’ın “developer” sitesinde hesabı bulunanlar için çıktı. 2 ya da 3 hafta test süresi geçtikten sonra iOS 5.1’in tüm kullanıcılara sunulacağını tahmin ediyoruz.

Peki iOS 5.1’de ne yenilikler var?

Detaylar yavaş yavaş gelmeye başlıyor ve tabi ki tüm gelişmeler ve yenilikler en kısa zamanda bu sayfada olacak. İlk etapta göze çarpan bu yeni sürümde ipad 3’ü işaret eden kodlamalarla beraber mekanik özellikleri iPhone 4 ve 4S’ten tamamen farklı bir iPhone’nun yani iPhone 5’in (ki esasında bu Apple’ın 6. iPhone’u olacak) varlığına dair bilgiler olması. Ayrıca yine bu sürümde şu an ki Apple TV’den tamamen farklı bir Apple TV için de yeni bir kodlama bulunuyor. Bu geçenlerde haber yaptığımız yeni Apple Televizyon değil muhtemelen su an ki mevcut Apple TV kutusunun yeni versiyonu olabilir.



Gelişmeleri sitemizden izlemeye devam edebilirsiniz.

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.