iOS 5.1 Beta 2 çıktı. Fotoğraf yayın eziyeti bitiyor!


Gözüken o ki, Apple kullanıcı görüşlerini yakından takip ediyor ve dikkate alıyor!

Esasında iOS 5 ile beraber gelen iCloud’un en güzel özelliklerinden biri fotoğrafları tüm iOS cihazlarımız arasında ve bilgisayarlarımıza ekstra hiçbir çaba sarf etmeden transfer edebilmemiz. Apple bu servis kapsamından  iOS cihazlarımızda çektiğimiz her fotoğrafı 1 ay boyunca ve 1000 taneyi geçmemek sureti ile tüm cihazlarımıza ve bilgisayarlarımızı WiFi bağlantısı ile otomatik transfer ediyor.



Ancak, bu servis üzerinde kullanıcının neredeyse hiçbir kontrolü yok (sadece icloud.com’dan hesabımıza girerek tüm resimleri sıfırlayabiliyoruz). Bu sabah Apple program geliştiricileri için iOS 5.1 beta 2 ile bu sıkıntı kalkmış durumda. Artık fotoğraf uygulamasından istediğimiz resmi silebiliyoruz! Sildiğimiz resimler iCloud’dan da tamamen siliniyor.

iOS 5.1 Beta 2’de şimdilik başka yenilik yok gibi gözüküyor.  iOS 5.1’in Avrupa’da Noel tatili başlamadan çıkacağını tahmin ediyoruz!

1 Yorum

Seninkini ekle
  1. 1
    Kâân ßurhân Kâân on Facebook

    ıphone 4g var ıos 5 yapmama yardımcı olacak kımse var mı yurt dısı cıhazı dırek ıtunesten guncellersem orjınal yazılımı yukluyor ve sım kılıdı ıstıyor ve gevey ılede calısmıyormus. Fırewıre yukseltmeden surum yukseltmek nasıl yapılıyor yardımcı olan olursa sevınırım. Kullandıqım surum 4.3.3

+ Yorum Yap

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.