iOS 6.1 güncellemesinden sonra iPhone 4S’de 3G sorunu


iOS 6.1 güncellemesinden sonra tüm gözler Jailbreak’e yönlendi ve bu süreç içerisinde bir çok kişinin dikkati başka yere dağıldı. Ancak iOS 6.1 geldikten sonra bu sürümün getirdiği sorunların olup olmadığı arada kaynamış durumda.

Bu durumlar içerisinde Vodafone UK bir açıklama yaparak bazı kullanıcılarından gelen şikayet ve sorunlar üzerine yaptıkları açıklamada iOS 6.1 versiyonuna güncelleme yapmayan iPhone 4S sahiplerinin bu versiyona güncelleme yapmamalarını tavsiye ediyor.

Yapılan açıklamada birçok kullanıcıdan gelen şikayetler üzerine sorunun Apple’ın iOS 6.1 versiyonundan kaynaklandığının tesbit edildiği ve Apple’ın bu konuyu düzeltmek için çalıştığı belirtildi.

Eğer sizde bu şekilde bir sorun yaşanıyorsa bu sorunun genel olduğunu ve bu konuda Apple’ın üzerinde çalıştığını ve büyük ihtimalde iOS 6.1.1 de bu sorunun düzeltileceğini belirtmemizde fayda var.



iPhone 4S sahibi iseniz ve iOS 6.1 güncellemesi yapmadıysanız bu konuya dikkat etmenizi öneririz.

3 Yorumlar

Seninkini ekle
  1. 1
    Zahid Tekbaş on Facebook

    Farkettiniz mi bilmiyorum ama iOS 6.1 güncellemesiyle multitasking’e sınırlamalar getirilmiş. Detaylı olarak anlatmak gerekirse : iOS 6.0.1 bulunduran bir iCihaz’da Safari’den YouTube üzerinde bir müzik video açıyordum ve arka planda çalıştırıyordum, ayrıca diğer işlerimi de hallediyordum o an. Fakat iOS 6.1 ile bu yapılamıyor.

  2. 2
    Gokhan

    4 paragraf yazı yazılmış ancak sorunun tam olarak ne olduğuna değinilmemiş bile.sadece başlıkta 3G sorunu olduğu belirtiliyor.nedir yani sorun olarak bağlanma süresi uzun mu? download veya upload hızında bir sorun mu? sinyalde mi sorun var nedir?

+ Yorum Yap

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.