iPhone 5 için süper ince kılıf Ozaki O!coat 0.3 Jelly İncelemesi


Ekran Resmi 2013-04-16 02.00.47iPhone 5 sahibi iseniz incelik sizin için artık vazgeçilmez bir hal almış olmalı. Başka bir telefonda bu inceliği ve hafifliği, kaliteyle beraber hissetmeniz pek kolay değil.

Peki iPhone 5’inize zarar gelsin, çizilmelere maruz kalmasın istiyorsunuz ama aynı zamanda incelikten vazgeçmek de istemiyorsunuz.

O zaman size önerimiz kesinlikle Ozaki’den O!Coat 0.3 Jelly koruyucu kılıf. Net olarak söylemek gerekirse birinci sınıf kaliteli bir malzemeden üretilmiş ve tamamen iPhone 5’e oturan bir kılıf.

DSC_6397



Kılıf adından da anlaşılacağı gibi 0.3 mm kalınlığında, aynı zamanda silikon olmayan yarı sert yapısıyla da tercih edilebilecek kaliteyi hissettiriyor. Aynı zamanda kılıf yarı şeffaf, tamamen arkasını göstermese de arkasını gösteren bir yapıya sahip.



DSC_6398

Kılıfla birlikte aynı zamanda bir ekran koruyucu filmde beraberinde geliyor.

Kılıfın inceliğini anlayabilmeniz için aşağıdaki fotoğraflara bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

DSC_6399 DSC_6400 DSC_6408 DSC_6407 DSC_6404 DSC_6402

Ozaki O!Coat 0.3 jelly 10 farklı renk seçeneğine sahip, sizin zevkinize göre bu renklerden birini seçebiliyorsunuz.

Ekran Resmi 2013-04-16 02.00.47

Açıkçası ürünü inceledik ve oldukça başarılı bulduk, eğer arayışınız süper incelik ve iPhone’unuza renk getirmekse (şeffaf-beyaz ve siyah seçenekleri de var) mutlaka bir göz atmanız da fayda var.

Ürünü diğer markasız kılıflarla sadece fiyat olarak karşılaştırdığınızda belki fazla gelebilir ancak Türkiye satış fyatı 2.000 TL’nin üzerinde olan iPhone 5 için kalite olarak fiyatının hakkını büyük ölçüde verdiğini söylemek çok da yanlış olmayacaktır.

Ürünün resmi Türkiye satış fiyatı 49.90 TL, D&R mağazalarından ve online dükkanlardan da temin edebilirsiniz.

1 Yorum

Seninkini ekle
  1. 1
    Oğuz

    İlk başlarda güzel biçeymiş diyorsunuz fakat sonra telefon içinde gezinmeye başlıyor buna bu kadar para vermek mantıksız telefonu düşürdüm bunun yüzünden telefon elindeyken çıkıyor ince olması güzel fakat kağıtımsı tabi bu incelikte ancak bu kadar olur ama daha kalınlarını düşünebilirsiniz

+ Yorum Yap

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.