Apple Türkiye Online Store’unu Resmi olarak Açtı!


Evet kutlamalar başlasın, Apple Online Dükkanını resmi olarak açtı!

Yanlış duymadınız 1 Kasım 2013 tarihi itibariyle Apple Türkiye Online dükkanını açmış oldu ve Türkiye’ye özel eskilerden beri bildiğimiz Kırmızı Beyaz Çay tabağı desenli banner’ı ile açılış sayfasıyla karşımıza geldi. Aşağıda benzer bir çay tabağını da sizlere anımsatmak için koymak istedik 🙂

apple-turkiye-online-store  cay-tabagi_4637



Apple Avrupa ve Amerika dükkanlarından farklı olarak Türkiye kullanıcılarının alışık olduğu taksit sistemini de entegre etmiş durumda. Böylece Apple’dan taksitle iPhone ve iPad alabileceksiniz. Bugün itibariyle tüm operatörlerin de iPhone 5S ve iPhone 5C satmaya başlamasıyla Apple’da Online dükkanında iPhone 5S ve iPhone 5C satışına başlamış oldu.



Apple Türkiye Online Store Linki

Apple Türkiye Online Store’da 16 GB iPhone 5S’i 2063,04 TL peşin, 2149TL (12 taksit) seçeneğiyle, 16 GB iPhone 5C’yi ise 1775,04 TL peşin, 1849 TL (12 taksitle) satışına başladı. Şu an Gold dahil tüm iPhone 5S’ler 5-7 iş günü, iPhone 5C’ler için 1-3 iş günü içinde kargolanacak şekilde gözüküyor. Şu an Online dükkanın açılmasının üzerinden 1-2 saatlik bir zaman geçti ve henüz Türk kullanıcılar çok farkında olmadığı için bu süre şu an açıkça söylemek gerekirse oldukça makul. Eğer iPhone 5S almayı düşünüyorsanız elinizi acele tutmanızı öneririz. Çünkü diğer ülkelerde ilk çıktığı dakikalardan sonra iPhone 5S stokları tükenmişti.

Apple, Zorlu Center’da hazırlıkları süren Türkiye’de ilk mağazasını henüz açmamasına rağmen 1 Kasım itibariyle Online dükkanını açmıl oldu üstelik Türkiye’ye özel taksit sistemi ve kredi kartlarının bonus sistemlerini kullanabilecek şekilde çalışmaları tamamlanmış durumda.

Apple Türkiye Online Store’da 235 TL üzerinde alacağınız ürünler ücretsiz kargo avantajıyla da sunulacak.

Şu an aksesuarlar, iPhone 5S, iPhone 5C’nin yanı sıra iPad 2 ve iPad mini satışı yapılmaya başlanmış durumda. Daha önce sizlere de bahsetmiş olduğumuz 1 Kasım’da yani bugün bir çok ülkede iPad Air (yeni iPad 5inci jenerasyon) satışına başlandı. Ancak Türkiye dükkanında şu an iPad Air ya da iPad mini retina display hakkında bir bilgi yer almıyor. Satılan iPad mini’de var olan retina display olmayan modeli.

Apple’ın Türkiye’de resmen varlığını gösterdiği bugünün tüm Apple severlere ve teknoloji meraklılarına hayırlı olmasını diliyoruz.

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.