2014 Dünya Kupası TRT iPhone Uygulaması çıktı!


Yine bir dünya kupası geldi ve her ne kadar Türkiye kupada olmasada tüm dünyanın ve Türk futbolseverlerin ilgiyle takip ettiği dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri.

Bu sene 2014 Dünya Kupasını TRT’den takip edeceğiz ve TRT bugün güzel bir çıkış yaparak Dünya Kupasına özel hem iPhone hem de iPad uyumlu universal uygulamasıyla karşımıza geldi ve açıkçası biz de bu özel uygulama ile aslında biraz şaşırdık.

trt-dunya-kupasi-2014-02        trt-dunya-kupasi-2014-03



Ancak uygulama şu haliyle oldukça tatminkar gözüküyor, hatta skor, takım takip etme özelliklerinin biraz ötesinde uygulamada TRT’nin dünya kupası maçlarını verecek kanallarını izleme özelliği de getirilmiş. Bu da şu demek oluyor siz o anda evinizde ya da bilgisayar başında olmasanızda maçları canlı izleyerek takip edebileceksiniz.

trt-dunya-kupasi-2014-04        trt-dunya-kupasi-2014-05

Tabi yayın hakları gereği maçları izleme esnasında bazı kısıtlamalar olacağını düşünüyoruz, çünkü mobil yayın hakları bazen WIFI’dan bağlanma zorunluluğu ve aynı zamanda ülke dışı IP filtrelemeler getiriyor. Bunları maçlar başladığında göreceğiz.

trt-dunya-kupasi-2014-07        trt-dunya-kupasi-2014-06

Uygulama basitçe fikstür, skorlar, takım bilgileri gibi neredeyse ihtiyaç duyulabilecek tüm bilgileri içeriyor. Dünya kupasına ilginiz varsa bu uygulamayı mutlaka edinmenizde fayda var.

TRT Dünya Kupası Uygulamasını indir

Alternatif olarak Fifa’nın resmi uygulaması da uygulamasını geçtiğimiz günlerde Dünya Kupası teması ve özellikleriyle güncelledi bu uygulamayı da indirebilirsiniz.

Fifa Resmi Uygulaması

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.