iPhone 8 Tasarımı Hakkında İpuçları


Gün geçmiyor ki iPhone 8 dedikoduları ve tahminleri ile ilgili bir bilgi çıkmasın. Bu dedikodulara göre tasarımcı Martin Hajek, beyaz + gümüş renge sahip kendi iPhone 8 tasarımlarıyla geri döndü ve neredeyse çerçevesiz tasarımı, cam tasarımı ve daha fazlasını sergiledi…

Yukarıdaki ve aşağıdaki görüntülerde de görebileceğiniz gibi, bu kaplamalar cam bir sırt ve kenarları gümüş paslanmaz çelik kenarlarla beyaz bir iPhone 8 tasarlanmış. Ön tarafta, FaceTime kamera ve kulaklık hoparlörü için bir kesik var, ekran her iki taraftan sarılmış. Home tuşu yok, dolayısıyla TouchID parmak izi okuyucusu için bizim tahminimiz yanda konumlanan güç butonunun üzerinden olma ihtimalinin yüksek olması.

Hajek ayrıca iPhone 8’in görüntülerini siyah renkte de paylaştı. Burada göze çarpan bir şey, cihazın önünün ne kadar pürüzsüz olduğunu gösteriyor. Kamera ve hoparlör için kesme, OLED ekranın derin siyahlarından dolayı neredeyse farkedilemez, oysa beyaz model üzerinde kesik biraz görünüyor. Ancak burada görsel olarak yanlara doğru orada renk bandı konumlandırılacağını düşünüyoruz.

IPhone 8’in tasarımını beyaz, özellikle de cam sırt ve krom kenarlarıyla görmek ilginç. Şahsen bize göre ön kamera kesicisinin siyah modele daha çok yakışacağını düşünüyoruz.



Siz ne düşünüyorsun? Şu andan itibaren, beyaz veya siyah olarak düşünülmüş bu iPhone 8 tasarımını tercih eder misiniz? Sizce böyle bir iPhone 8 sizi heyecanlandırır mı? Görüşleirnizi bizimle paylaşın..

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.