iPhone’daki Safari’den istediğiniz müziği ücretsiz dinleyin!


Evet aslında yanlış duymadınız, iPhone’unuzdaki internet tarayıcı üzerinden anında istediğiniz müziği aratıp dinleyebilirsiniz.

Aslında bunu sağlayan site bir kaç yıldır bilgisayarlardaki internet tarayıcılarda bu hizmeti veriyordu ve şimdi de iPhone’dan hatta HTML5 destekleyen herhangi bir akıllı telefondan bu servise ücretsiz erişebilirsiniz. Herhangi bir uygulama ve ya başka bir yazılım yüklemeye ihtiyacınız yok. Sadece sitenin adresini girin ve işlem tamam 🙂

GrooveShark aslında bir streaming servisi sağlayan bir site. Aslında bu konuda bir çok ünlü müzik şirketi tarafından davalar açılmış durumda ancak kendileri burada bir kural ihlali olmadığını savunuyorlar ve hizmet vermeye devam ediyorlar. Yasal olarak halen geçerlilikleri devam ediyor.



 

Geçtiğimiz sene iPhone için bir uygulama çıkartarak aynı servisi iPhone’da da kullanılmasını sağlamak istemişlerdi ancak uygulamanın dinlenmek istenen şarkıyı aynı zamanda iPhone’un içine kaydetme ve daha sonra internet olmadan bağımsız bir şekilde dinlenebilmesi sağlaması yüzünden Apple tarafından onaylanmamıştı.

Ancak GrooveShark boş durmayarak Jailbreak’li iPhone’lar için uygulamayı Cydia’ya koydu ve buradan ücretsiz olarak indirilmesini sağladı. Cydia’daki uygulama sınırlı bir kullanım içeriyor daha sonradan ufak bir bedel karşılığında aylık abonelik ile hizmetini sürdürüyordu.

Ancak şu an ki gelişme gerçekten çok kişiyi sevindirecek ve çok kurumu da rahatsız edecek gibi görünüyor.



GrooveShark’ın iddiası şu şekilde:

iOS? Biz oradayız
Android 2.3+? Biz oradayız
Playbook? Biz oradayız
TouchPad? Biz oradada varız..

Hemen iPhone’dan sadece bu GrooveShark Mobil adresi açıp ve istediğiniz şarkıları bulup anında dinlemeye başlayabilirsiniz. Popüler Türkçe şarkılar da burada bulunabiliyor..

GrooveShark Mobil

GrooveShark Normal Web Sitesi

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.